torsdag 15 mars 2012

Morgonpromenad

Imorse fick det bli en härlig morgonpromenad istället för löpning. Ja har naprapaten sagt åt mig att jag måste lugna ner mig lite med träningen så lyder jag. Det är märkligt det där, egentligen så är det ju min kropp som jag lyder men får jag ingen tillsägelse från någon annan så har jag så svårt att lyssna på min kropp, jag totalignorerar den och kör på ändå, men det är dags att ändra på det nu. Så tack naprapaten för att du säger till mig vad jag ska göra så att jag lär mig att lyssna på kroppen, och tack till min fina yogainstruktör som också lär mig det!


Härligt att det blivit så ljust ute på morgnarna så man slipper gå i mörker!


Idag är det min tur att vabba så får se vad de små orkar hitta på för något. Blir nog en hel del filmmys skulle jag kunna tänka mig och baka brukar de också vilja göra, men nu är minstingen så dålig så jag tror inte att han orkar, men jag och lilltösen får passa på att göra det om han lyckas sova lite :).



"It isn´t what you have
or who you are,
or where you are,
or what you are doing,
or what you are going to do,
that makes you happy or unhappy.
It´s what you think about."

Citat hittat här

Önskar er en riktigt bra dag!
Kram Jennifer

10 kommentarer:

  1. Jag är nog ganska bra på att lyssna på kroppen. Ibland är jag lite osäker på om den försöker lura mig för jag är egentligen lite lat och bekväm av mig. Då kan jag dra iväg och träna ändå. Protesterar den då så vet jag. Då tar jag det lugnt. Nu är det så där att jag inte vet om jag är förkyld eller allergisk. Så då måste jag gå och träna för att se hur pulsen reagerar.
    Har man svårt att lyssna på sin egen kropp är det väl tur att du har någon utomstående som du litar på iallafall. Var rädd om dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad duktig du är som kan lyssna på kroppen så. Jag måste verkligen träna på det för det är ju så dumt att det måste gå så långt att man får eländig värk som gör att man tillslut tvingas lyssna på den. Ha en bra dag! Kram Jennifer

      Radera
  2. Varmt välkommen till Knorkan.se ♥ Presenter och heminredning för det lantliga hemmet.

    SvaraRadera
  3. jobbigt med sjuka barn men ändå lite, lite mysigt de stunder då man får ligga i soffan, under täcket och kolla på favoritfilmen tillsammans med sina små sjuka :)

    Kram till er!

    Ida & Nike

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men visst är det så :). Kram Jennifer

      Radera
  4. Ser ut som ett otroligt vackert promenadstråk! Vilken lyx!

    SvaraRadera
  5. Hej Jennifer!

    Jag har faktiskt köpt en MDF skiva 1 m * 1,30 m och sen målat den med griffelfärg. Sen fick mannen hjälpa mig att skruva upp den...:)

    Kram Kristin

    SvaraRadera
  6. Hej
    vad skönt att du lyssnar på din kropp:)
    här är vi oxå förkylda...
    ha en go kväll
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  7. En härlig morgonpromenad är ju inte helt fel...

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!