onsdag 12 november 2014

Vad vore helgen

Mer än halva jobbveckan har gått, det känns skönt. Visst är det så att man inte ska gå och längta efter helgen hela tiden, men jag måste ju säga att jag tycker det är galet skönt att vara ledig. Så skönt att kliva upp utan att jäkta iväg, att få sitta lääääänge vid frukostbordet, att ta dagen som den kommer. Men så tänker jag att vad vore helgen om man alltid hade det så? Nej, det är tur att det blir lite variation, fast jag skulle kunna ha någon mer ledig dag varje vecka utan problem ;).



Bad för kidsen och en kopp kaffe för mig blev det efter middagen idag. 

Maken nattade barnen och jag passade på att köra ett litet träningspass. Idag blev det Functional training med Annika Sjöö. Jag gillar den men jag skulle vilja ha någon mer tränings-dvd. Är det någon som har något tips på någon bra?



Jamen fy vad det gick tungt. Jag känner mig tung och slut i kroppen. Tror det är dags för mig att kontrollera om jag har rätt dos av Levaxinet. Sist när jag kände som jag gör nu så låg jag på för låg dos. Magnesium sägs ju vara bra för musklerna så det försöker jag komma ihåg att få i mig.



Nu är det dags att skriva lite positiva saker från dagen i boken och sedan blir det sängen.

"Alla vill leva på bergets topp, men all lycka och tillväxt sker medan du bestiger det." ~ Andy Rooney

Ha det bra!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

  1. Visst är det skönt m helg men det är som du säger - helg varje dag hade nog inte varit lika kul.

    Träningsdvd-tips: jag har "Mage, rumpa, lår" oxå av Annika Sjöö. Tycker den är bra. Brukar köra båda efter varandra för att få ett längre pass ��

    Ha det bra! Kram Carina

    PS: tack för sällskapet i tisdags. Det var skönt att få prata lite.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då ska jag ta och skaffa den, tack för tips :). Och tack själv för trevligt sällskap, var skönt att inte behöva stå och frysa.
      Ha det! Kram Jennifer

      Radera
  2. Jag har alltid gillat vardagen mer än helgen - vad är det för fel på mig ;) ? Men visst älskar jag sovmorgon, långfrukost och att slippa jäkta iväg. Kram.

    SvaraRadera
  3. En bra positivt tanke!!

    Javisst är variationen bäst men jag är svag för Torsdagar. Har alltid gillat dom, såklart helgen är nr ett men torsdagar är något speciellt

    I ett nr 13 av Iform fanns HIT övningar dom gör jag lite då å då! Perfekta snabbövningar

    Min träning går upp o ner nu med men så
    Kör jag spinningen med en vän så vi peppar varandra... Och varannan vecka jobbar min man kväll/natt så då kan jag inte sticka iväg så man får passa på

    Kram Sandra

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!