tisdag 18 november 2014

Jag är helt slut efteråt

Jag försöker titta på fotbollen men mina ögon vill inte hålla sig öppna. Så himla trött efter den här dagen. Det är Swedish steelprize den här veckan så idag har jag guidat ca 70 kunder fördelade på tre olika tillfällen. Eftersom de kom från ett antal olika länder skulle det göras på engelska, och det tar på krafterna för jag är så spänd och nervös så jag är helt slut efteråt. Men nu är det gjort och det gick bra. 

Det var gött att få åka och hämta barnen på fritids sen. Hemma blev det till att laga mat på en gång, köra igång lite tvätt och sedan dra iväg med lilltösen på hennes skidträning. Idag tog vi pannlamporna och tog oss en promenad genom skogen dit.
Herrejösses så mörkt det var i skogen, men med pannlamporna lysandes tog vi oss fram :). Jag passade på att köra en joggingrunda medan lilltösen tränade, och även fast jag hade diverse smärtor när jag sprang så var det en riktigt skön känsla i kroppen efteråt (därav det stora flinet ;)). Maken var på hockey nu på kvällen, men jag har ju den bästa grabben som var barnvakt till sin lillebror medan jag och lilltösen var iväg.Tog lite mobilbilder på pallarna jag köpte, blev helnöjd. Och soffan är en fantastisk skön soffa att slappa i så det var ett riktigt bra köp :). 

Men nu går det inte längre, nu måste jag ta och gå och lägga mig. Ingen idé att kämpa emot.

Ha det!

Kram Jennifer


5 kommentarer:

 1. Så skönt att det gick bra, men förstår att du var nervös innan och helt slut efter när anspänningarna släpper.
  Snygga pallar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår känslan - jag pratar engelska hela dagarna och ibland är jag helt slut jag med! Skönt att det gick bra iallafall.
  Ni är så duktiga som inte låter mörkret hindra er!! Härligt att röra på sig ;)

  Supersnygga pallar!!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Duktig du är som springer i skogen i detta mörker. Jag håller mig mestadels till upplysta vägar när jag promenerar. Snygga pallar. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Superfina pallar :-) och bra jobbat å ge dig ut på en runda i mörkret. Här fick det bli en sväng på löpbandet istället.
  Kram kram.

  SvaraRadera
 5. Så lik din dotter är dig, (på den svartvita bilden speciellt) Ibland är det värt att köa för något bra.. inte just då men sen ;-) Kanon fina pallar du hittade..
  Grymt jobbat med löpningen.. och din engelska-tour!
  Här är det tröttmössa idag...

  kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!