söndag 29 april 2012

Min löprunda

Vilken härlig helg, äntligen sol och en faktisk känsla av att våren är här igen.
Hittade ett litet syrenskott och det hade redan blommat :).
 Ja min löprunda då, den började med att jag och vännen som jag skulle springa med blev skjutsade till grannstaden för att sedan springa hem, vilket blir ca 20 km. Vi tänkte att då har vi ju liksom inget annat val än att springa hela vägen hem. Efter ca 5 km började dock min mage att protestera och det var bara att springa in i skogen och "tömma" den lite. Ja ja tänkte jag nu ska det väl gå bra resten av vägen, men ack så fel jag hade, inte mindre än fyra turer till skogen blev det :(. Sista gången var vi inte vid skogen men ute på en åker så fanns det en liten dunge så det var bara att kuta dit, på väg tillbaka till vägen så lyckas jag då trampa rakt i en lite bäck och så var jag totalt dyngsur om fötterna, men då var det bara 7 km kvar hem ;). Ja som ni nog förstår så var det inte den allra bästa upplevelsen för mig men men det blev i alla fall 20 km.
Igår var min lille gosse på sitt första kalas hos en "egen" kompis, oj så stolt han var när vi gick iväg, men väl där så vek han inte från mamma en sekund ;).

Hoppas att ni alla haft en underbar helg och att ni får en trevlig Valborg!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Det är min fasa inför Gbg-varvet, att magen ska rasa. Fick stanna och tömma en gång när jag sprang långt sist, men jag lärde mig samtidigt vad jag inte kan äta på långlöpningar!:/
  Ska försöka ta mig ut på ett långpass på tisdag.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fy då det är min fasa också, blir det som det blev idag så känns det inte roligt. Jag måste "plugga på" vad som är bra för magen att äta innan :). Hoppas du får ett härligt långpass på tisdag och att du slipper tömma magen ;). Kram Jennifer

   Radera
 2. Förlåt här sitter jag och skrattar, det lät ju festligt:) men det kan inte varit roligt. Kommer ihåg när alla i familjen blev magsjuka hem från fjällen...fy då är det inte kul.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det är sådant som man får skratta åt :). Kram Jennifer

   Radera
 3. Nej men ojdå! Inte kul det där!
  Söta gossen på väg till kalas:) Härligt!
  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Nej men fy så hemskt!
  Söta gossen på väg till kalas:) Härligt!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Låter inte som den bästa löparupplevelsen. Men du, herregud, 20 km. Är du galen? Det är toklångt. Jag är impad. Bara tanken är imponerande. Att komma på att springa så långt.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!