onsdag 18 april 2012

Bastuviftning

Ikväll var jag och en god vän på "Tjejkväll" på relaxavdelningen i badhuset. Det är lite "light-spa" skulle jag kalla det för. Man får prova på lite olika produkter, lägga en ansiktsmask, fotbad och prova lite olika "smörjor", man utför allting själv. Och så får man bubbla och bada bastu äta lite goda frukter och smörgås och bara koppla av, det var första gången jag var på det och det var jättehärligt så det blir nog fler gånger :).

Vi fick även testa en grej som jag aldrig hade hört talas om nämnligen bastuviftning. Jag trodde de hade skrivit fel på skylten de hade hängt upp på bastudörren, det stod "bastuviftning pågår" och jag tänkte men hur kan de skriva så fel, jag tänkte att det skulle stå "bastuvisning pågår", och att hon skulle visa oss lite och berätta om att bada bastu, haha så knäpp är jag :).
Har ni hört talas om bastuviftning? Jag är ingen riktig bastuälskare så jag tyckte att det var sådär. Om det är någon som, precis som jag, inte alls vet vad det är så gick det till så att hon som höll i det hällde oljor på stenarna i bastun med doft och sedan viftade hon helt enkelt med en handduk mot oss som satt där och det blev galet varmt, men det doftade gott :).

När jag ändå skriver om lite spa och sådana grejer så kan jag berätta att jag har hittat en ny favoritfoundation, nämnligen italienska Amati, jag tycker den är ljuvlig, mascaran gillar jag också, och om man ska tro försäljaren så är den helt miljövänlig och förpackningarna är av återvunnet material, jag gillar att korkarna är i trä :).

"Vi skapar vår egen miljö. Vi får precis vad vi förtjänar. Hur kan vi bli förnärmade av livet vi själva skapat? Vem kan vi lägga skulden på, vem ska vi ge erkännandet utom oss själva? Vem kan förändra det, när vi än vill, utom vi själva?"
Richard David Bach

Hoppas ni haft det riktigt bra och att ni får en härlig torsdag!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Gillar R D Bach!

  Bra foundation är guld värt...gillar trädetaljerna!

  Ha en skön torsdag!

  SvaraRadera
 2. Lät som en härlig kväll, lite mammalyx!:) Hade heller aldrig hört om bastuviftning och är inte så förtjust i att basta heller.
  Bra citat också.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snygga korkar ja!!

  Har aldrig hört talas om bastuviftning.
  Men nu vet jag ju :-)

  Ha en fin dag
  Kram kram
  K

  SvaraRadera
 4. Det lät som en härlig kväll, riktig vardagslyx!:)

  Ha en bra dag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Åh så underbart det lät man måste unna sig ibland:)
  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 6. Har heller aldrig hört talas om bastuviftning, det lät väl sådär, men är absolut inte
  förtjust i bastubad - kan inte andas!!!

  SvaraRadera
 7. Hej vännen och vilket klokt citat. Vi har ju ansvar för våra liv och kan endast själva skapa vår tillvaro till den bästa med positiva tankar:) Själv är jag lite trött i kväll, men jag väljer släppa ut tröttheten och vilar mig vid datorn:) Må så gott kära du! Kram från Maria

  SvaraRadera
 8. Haha, jag hade nog också trott på en felstavning :D låter som en jättehärlig kväll. Undrar om det finns något sånt här i närheten...

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!