onsdag 25 april 2012

Lite mycket

Men hur såg det där ur då "lite mycket" det såg ju ut att tala helt mot varandra, det jag vill komma fram till är att det är lite mycket på jobbet just nu, men när jag skrev ner det så kändes ju konstigt att skriva "lite mycket!, men visst brukar man väl säga så??? Jaja, nog om det, jag tycker om att ha mycket att göra på jobbet men till en viss gräns och nu känner jag att jag börjar nå gränsen, jag är väldigt trött när jag kommer hem men snart är en uppgift avklarad och det ska bli så skönt.


I och med att det var en trött och slut mamma så frågade jag mina småttingar om de ville åka och äta någonstans efter dagis och det ville de såklart :), stora gossen hade fotbollsträning så han fick äta köpt kycklingsallad med pappa som jobbade lite senare, alla nöjda och glada!Värst vad trött jag måste ha varit för oj vad suddig bilden blev ;),
tagen med mobilen i och för sig men så suddiga brukar de inte bli.


En av mina favoritsallader, troligen inte den nyttigaste men oj så god den är!


Idag fick jag ett antal roliga frågor att svara på från Lotta med den härliga bloggen "Charmigt sa Charlie", jag suger lite på dessa frågor, vill ju ägna dem lite mer tid :), men givetvis kommer svaren här på bloggen.
Jag ska dock erkänna en sak, jag brukar tycka att sådana saker är väldigt jobbiga, för jag är en sådan person som alltid vill svara "rätt" och tror att det alltid finns ett "rätt" svar på vad det än må vara. Så även när det bara är att ge svar på vad jag tycker så kan jag känna att nu kommer någon tycka att jag svarar helt konstigt och "fel", men jag övar på att våga vara jag och inte bry mig i vad andra tycker, övar på att känna att jag duger precis som jag är. Så att jag fick dessa frågor blir en alldeles utmärkt övning för mig, tack Lotta!

Jag fick precis iväg maken och stora gossen till filmbutiken så snart blir det filmtajm här hemma :).  Er ser jag fram emot att besöka imorgon.

Må så gott alla fina!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Så mysigt med barnen. Förstår att de gillar det där.:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du vill svara på frågorna! Det är klart att det inte finns några fel svar. Du är du och skriver det du känner för.

  Vad god er middag ser ut!

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Ser jättegott ut!!
  Mysigt med restaurangbesök mitt i veckan.

  Hoppas att torsdagen blir över föräväntan.

  Kramar K

  SvaraRadera
 4. Svara på, det där dina svar som är intressanta! (fast jag förstår hur du tänker så klart:)kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!