onsdag 3 april 2013

14 år

Idag fyller han 14 år, min älskade, underbara, fina, omtänksamma grabb. Var tar tiden vägen, kan någon stoppa den? 14 år och han har nu växt ikapp mig, men än så  länge brottar jag ner honom i alla fall ;). Han blev väckt tidigt med sång och paket så att maken skulle hinna vara med innan han stack till jobbet, men sedan han fick somna om igen. 









Jag och småttingarna var på presentjakt igår, och det är väl inte det roligaste de vet, att vara och shoppa, så länge det inte är leksaker eller kläder till dem som ska handlas. Men det gick bra ändå, det blev några smågrejer köpta för en lite större present var redan beställd. Det är så att han har önskat sig en biljett till Peace & love, så en sådan blev det, och nu funderar mamman över hur hennes lille, lille kille ska klara sig där??? Som tur är så är det så att om man är under 15 så måste man gå in med målsman, vilket maken inte blev allt för besviken över för då måste ju han också gå :).





Vi hade lite födelsedagsfika igår och grabben ville ha hallonpaj istället för tårta så då fick det bli det. Jag tycker faktiskt att det är godare.





Ser ni så mycket jag bakat ;)? Haha, nejdå allt är köpefika, förutom pajen då. Jag gillar egentligen att baka men nu hade jag helt enkelt inte orken till det.

Snart bär det iväg till sjön för skridskoåkning med kompisar och senare blir det lek i lekpark med andra kompisar. Ikväll blir det Indoor walking för mig medan grabben är på fotbollsträning och sedan får han välja någon god mat så blir det mys i soffan med fotboll på teven. 

Ha det toppen!

Kram Jennifer

12 kommentarer:

  1. Åh, då säger vi stort grattis till honom idag :)

    Kramelikram Anna

    SvaraRadera
  2. Grattis till 14-åringen!:) Vår son fyller 15 i höst och jag fattar inget jag heller. Längre än mamma och snart större fötter än pappa!:) Konfirmation i juni...
    Här blir det nog en löparrunda i em i solskenet.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis till "lille" 14 åringen, ja tiden den är märklig den, alldeles för fort!
    Så gott med hallonpaj :)
    Sv. Konstigt det där med magen? Jo jag gillar att cykla, cykeln är egentligen min mans (han som aldrig tar racerturer med den) så jag använder den mest! Sen har jag ju min egna lilla dam cykel med korg och cykelstol, den är bra den ;)
    Ha en fin dag och ta det lugnt med träningen
    Stor kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Grattis till grabben!!
    Fikat ser gott ut :-)

    Kram K

    SvaraRadera
  5. Åh har du en så stor kille! Ja tiden går verkligen snabbare än vad man tror. Man ser ju hur barnen växer, fast vi blir inte äldre eller hur?
    Hoppas att ni fått en fin dag tillsammans.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Grattis till födelsedagsbarnet.
    Det ser riktigt mumsigt ut.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ååå så kul, nu har du en riktig tonåring hemma då. =D Fikat ser ju helt makalöst gott ut, muuums... =D
    Kram Madeleine

    SvaraRadera
  8. Jamen tänk vad stora de små helt plötsligt är!! Ser ut som att ni hade ett trevligt firande!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Grattis till din "fjortis"!! Så stor kille!! Och baka behöver man inte, köpefika går lika bra! Det är ju själva födelsedagbarnet, kalaset och gästerna som är det viktiga:)
    Hallonpaj blev jag jättesugen på nu:)

    Kram fredrika

    SvaraRadera
  10. Ja tänk va tiden går tur att vi i ålder består el.inte :) Tack för GO fika och en mysig stund i det härliga väder. Följer gärna med en annan dag, bara jag kommit igång.
    Hoppas de va något som passade tösen :)
    Kramar Lotta

    SvaraRadera
  11. Helt ofattbart vad tiden går fort! Ibland skulle man gärna stanna tiden :). Låter som 14-åringen fick en bra dag.

    Det där receptet på hallonpaj får du gärna bjussa på. Grymt gott låter det!

    Stor kram Carina

    SvaraRadera
  12. Liten blir stor tiden rusar och vi med den . Grattis till 14 åringen . Ha en fin torsdag. Kram

    Ps hos mig pågår en liten tävling :-)

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!