tisdag 9 april 2013

Blä, jag gillar det inte

Puh, idag har jag guidat franska kunder på jobbet, visat dem betsträckor, kallvalsverk och glödningslinjer. Det är verkligen något jag tycker är jobbigt, att på engelska prata om saker som jag känner att jag inte har 100 % koll på och dessutom i mikrofon, blä jag gillar det inte. Men jag får se det som utveckling, jag hoppas att det ger någon form av utveckling att göra saker som jag tycker är jobbiga. Jag klarar ju av det det vet jag, men jag vill att det ska vara perfekt och det tycker jag inte att det blir, jag stakar mig och glömmer bort vissa saker jag ska säga, men jag försöker att göra det med ett leende på läpparna så hoppas jag att de inte märker min nervositet och att jag tappar bort mig :).

Så idag var det bara så skönt när arbetsdagen var över och jag kunde pusta ut och åka hämta mina bästa. 
Jag hann in en snabbis på affären för att köpa en sparkcykel som de hade bra pris på så nu har de varsin att åka på så slipper de bråka om den vi hade :).


Jag känner mig fortfarande lite svag i kroppen så jag tar det lite lugnt med träningen, ni ser jag lär mig jag också, ibland lyckas jag lyssna på kroppen och lyda den ;). Det blev istället en cykeltur till bästa Linda för en promenad blandat med en massa snack, så skönt att få lite pratstunder ibland.

Ikväll blir det Biggest Loser igen så jag ska snart bänka mig i soffan.

Ha en skön kväll och en fin onsdag!

Kram Jennifer

13 kommentarer:

 1. Heja dig som tar dig än sådant du inte gillar men som du vet att du växer av. Visst känner du dig stolt efteråt :)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Säger också Heja dig!! Det är otroligt bra att göra saker som man inte tycker så bra om. Jag är säker på att du är mer än bra på att prata om valsning, stål och vad det nu kan vara.

  Bra att du lyssnar på kroppen. Även jag har blivit bättre på det - även om det inte är helt enkelt.

  Ha en fin kväll! Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Två noll till dig!
  Ett poäng för att du tog dig igenom dagen. Och ännu ett för att du lyssnar på din kropp.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Ähhhh, du! Du måste helt enkelt vara snällare mot dig själv ;) Grymt bra jobbat alldeles oavsett om du stakade dig eller det om det inte var perfekt. Vad tusan, det finns många människor som aldrig i livet ens hade utsatt sig för det du gjorde. Nä, sträck på dig och var nöjd med sin insats istället!!! Sluta var så jäkla självkritiskt, du är ju döbra för tusan :)

  Kram på dig <3

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du är supermodig som gör det fast du tycker det är läskigt. Samtidigt hade det varit bättre om du gjorde något som du tyckte var kul. Utveckling behöver inte vara att lära sig sånt man inte gillar. :) Det är en ny insikt för mig. Kram!

  SvaraRadera
 6. Vad du är duktig och modig!! Så klappa dig på axeln istället både en och två gånger och var stolt för det du gjort! Grymt gjort alltså!
  Och dina bilder från promenaden är så vackra, ser så rofullt!

  Kramar Fredrika

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat att göra saker som du tycker är jobbiga, klart att det är utvecklande och stärkande!:)
  Bra att du lyssnar på din kropp också. Jag var ute och sprang igår, men då var kroppen pigg men hjärnan tyckte att det var super jobbigt.
  Vackra bilder du visar från din promenad!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag tror att det där leendet är precis det som gör presentationen speciell och just bra! Det skulle inte vara perfekt utan ett leende även om du lyckades rabla allt i rätt ordning. Perfection is boring:) kram Caroline

  SvaraRadera
 9. MMMMMM UNDERBAR post:) din blogg är alltid så inspirerande.

  Om du gillar lyxig cashmere..kan du kolla in min blogg idag:)

  ha en underbar vecka

  LOVE Maria at inredningsvis.se

  SvaraRadera
 10. Klart att du ska vara stolt över dig själv... Och nä det behöver inte vara perfekt! Du klarade det iaf... Heja dig tjejen :) heja...
  Och att du lyssnar på kroppen är ett gott tecken, även om det är tråkigt att du känner dig svag.. Men en promenad är bättre än inget eller hur, frisk luft och trevligt sällskap!
  Jag kollade också biggest Loser igår... Så nu har jag fastnat för det..

  Hoppas att du har haft en härlig dag på jobbet
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 11. Meeeeen är det Biggest loser idag igen - jag tyckte jag kollade så noga och då skulle det bara visas må+ti och på helgen nej nu måste jag kolla upp detta igen...gahhhh. Apropå engelskan så borde du kolla på Morgan o Ola-Conny från Ullared som reser i Usa, på måndagskvällar - ingen kan vara sämre än de på engelska. Du kommer att känna dig som ett pro i jämförelse med dem....ha ha

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 12. Jamen nu ser jag att ditt inlägg var från igår - så bra. Biggest loser problemet är löst....ha ha ha

  Kram igen

  SvaraRadera
 13. Hvilken smukke billeder :-) JA du skal være stolt af dig selv... Viljen til sejr og vi skal ikke være så hårde mod os selv...
  Vi er vores egen værste fjende...!! Ønsker dig en rigtig fin aften - kramer OddStyle

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!