fredag 5 april 2013

Så äcklig det är

Startade morgonen med ett träningspass här inne, lilltösen hängde på hon med men lillgossen satt hellre och pärlade :)

Det blev ingen färskpressad juice till frukost eftersom jag inte har någon juicepress här i stugan. Jag drack istället ett glas multivitamin kvinna, och fy fasen så äckligt det är! Småttingarna skrattade åt mig och mina miner när jag drack det, hoppas innerligen att det är nyttigt så jag inte tvingar i mig det i onödan ;).

Nej hörni, dags att ta tag i dagen, solen skiner och det ser ut att bli en strålande dag. Jag får lite sommarkänsla och känner mig sugen på att åka och käka glass :). Ha nu en riktigt bra fredag!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Multivitamin kvinna har jag inte provat och ska nog inte göra i heller efter din beskrivning. Hoppas ni får härliga dagar i stugan. Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, den där drycken "Multivitamin kvinna" har jag inte testat och jag tror nog jag hoppar över det också ;) Blev nog en jättefin dag för er i solen med glass och allt, håller tummarna att solen vill vara med hela helgen också ;)

  Kram ullis

  SvaraRadera
 3. Visst känns dagarna underbara, bara av att solen lyser. Hoppas vi slipper snön som nu e på väg in i landet "Brrrrr" Ha en härlig helg
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!