fredag 8 juni 2012

Oj vilken dag

Tack sol för att du var på besök hos oss idag, jag hoppas du vill vara med oss mycket i sommar :). Oj vilken skön dag vi har haft. Skippade som sagt städningen idag och tillbringade dagen ute i det härliga vädret.Lite tidningar och café au lait, inte helt fel. Men jag ska vara ärlig och säga att det blev väl kanske inte så lugnt som jag tänkt mig för mina små ropade om än det ena och än det andra, men några munnar i lugn och ro blev det i alla fall.Mina små tokar, hörselskydd ska på när man klipper gräs, sedan om man har en gräsklippare som inte ger ett ljud från sig, det var inte så noga :).


En helt vanlig enkel lykta med lite rost på
eftersom den står ute i ur och skur, men jag
gillar den verkligen.

Eftermiddagen tillbringade vi tillsammans med goda vänner vid Mellsta camping. Det är en liten camping som har en fin lekpark och så brukar det finnas lite getter, hönor och kaniner där. Det är ett fridfullt ställe att vara på, idag var det dock bara en kanin där, men det var nog så roligt att mata den.
Kaninen fick många goda blad att äta. 

Det blev glass och fika och en massa rolig lek.
En eftermiddag som både jag och mina småttingar gillade. Tiden sprang iväg fort och hemma blev det sedan lite grillat och ett glas rött för min del och nu är det fotbolls-EM som gäller hela kvällen.

"Att beröva livet vänskapen är som att beröva jorden solen." - Marcus Tullius Cicero 


Jag önskar er en skön fortsättning på fredagen!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Klokt av dig att låta bli städningen. Sådana tråkigheter springer inte ifrån en. Tyvärr.
  Gud vad sött av dina barn som har hörselskydd på sig. Helt underbart!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jamen vad bra att kunna strunta i städningen. Allt skräp och damm finns säkert kvar till en dag med regn.
  Underbart med sol och värme, det gör alla glada.
  Så fina sommarbilder.
  Ha en toppenfin helg
  AC

  SvaraRadera
 3. Vad fint med lyktan mot den faluröda väggen, de gröna träden och den blåvita himlen :) ser sååå lantligt o mysigt ut!

  SvaraRadera
 4. Du gjorde helt rätt som struntade i städningen. Den går ju ingenstans. ;)

  Helt underbar bild påbarnen med sina hörselskydd och gräsklippare! Så söta! :)

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Ja nu är det härligt med solen och i allafall lite värme även om det kan få bli varmare tycker jag! Älskar att äta frukost utomhus men hittills har morgonvärmen inte infunnit sig! Mellsta är härligt och ännu mysigare var det när de hade mycket djur där! Jag fick höra nu när vi var dit senast att de vill inte ta dit fler djur längre för barnen är tydligen inte snälla mot dom!! Hemskt! Det är ju det som är grejen med att besöka djur med barn tycker jag, att lära dom hur man handskas med dom!! Ni verkar ha haft en underbar helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men vad tråkigt, så hemskt det låter att barnen inte är snälla mot djuren, sådant ogillas verkligen :(. Kram Jennifer

   Radera

Tack fina för din kommentar!