måndag 11 juni 2012

Kontrastmedel och tusen tack!

Börjar med att tacka er så himla mycket för era fina kommentarer, det får det att kännas lite mindre olustigt, tusen tusen tack!

Fy vad jag ogillade att göra datortomografi. Det hela började galet eftersom jag fått en kallelse till kl 7.10 och man skulle komma 30 min före, så jag kliver upp 5.15 eftersom jag hade 4-5 mil att åka. När jag väl kommer dit så är receptionen stendöd de öppnar först kl 7 och när jag sedan går till röntgen så är det låst och jag får reda på att de öppnar först kl 7.30, måste säga att jag blev lite småsur, men men vem som helst kan göra fel. Sedan så skulle jag under 1 timme häva i mig 1 liter kontrastmedel och det smakade så fruktansvärt otäckt så sista glaset trodde jag skulle komma upp igen. Sedan fick jag en nål i armen som de skulle spruta ännu mer kontrastmedel i. Och som tur var sade hon som gjorde det att när man sprutar in det så blir man varm i kroppen och det kan kännas som att man kissar på sig, för hade hon inte sagt det så hade jag skämts ihjäl och trott att jag kissade på mig, för det kändes verkligen så :). Sedan så gick ju själva röntgen väldigt fort och jag kommer troligen få svar inom 2 veckor så lite orolig väntan blir det.

Men nu glömmer jag allt vad datortomografi och oro heter, nu är det fullt fokus på Sverigematchen. Självklart har vi laddat upp med lite godsaker :)

Er hinner jag tyvärr inte kika in hos idag så jag ser fram emot att göra det imorgon istället! Må så gott alla underbart fina människor!

Kram Jennifer

11 kommentarer:

 1. Bluttan blä, vilken jobbig start på dagen.
  Hoppas att allt är till det bästa och att du får en härlig kväll.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att det är över och att du är hemma igen! Vissa saker måste man visst bara genomlida...hoppas svaret som kommer är bra! må så gott fina vän! Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Håller med dig, den där kontrastvätskan är verkligen inte rolig att trycka i sig, men skönt nu att du har den delen gjord, nu håller vi tummarna för
  att det inte är något allvarligt.

  KRAM åsa

  SvaraRadera
 4. Har tänkt på dig flera gånger idag.
  Nu är det gjort!
  Försök koppla bort det ett tag nu.
  Kram ❤

  SvaraRadera
 5. Typiskt med tiden...det har hänt mig med.
  Nu är det gjort, så bra! Håller tummarna och som sagt...allt är säkert helt i sin ordning. Du har varit duktig!

  Bra att runda av med smågodis ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 6. usch, förstår verkligen att det känns olustigt med sådana undersökningar och den oroliga väntan, det är alltid jobbigt att inte veta! Ta hand om dig!

  Tyvärr blev ju inte matchen som man hoppast, var klart frustrerad vid många tillfällen, det var mycket gapande och skrikande härhemma....... tur att ni laddat upp med gott godis så det blev något gott på kvällen!

  Ha en härlig tisdag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Skönt att höra att det gick bra (trots strul och olustkänsla) och nu håller vi tummarna stenhårt för att provsvaren kommer att förvandla den där olustkänslan till en positiv och glad känsla istället.

  Ta hand om dig Jennifer!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Suck. få saker som är så irriterande som fel tider.
  Men de där lakritsarna(?) ser ju löjligt goda ut! Vad är det för något *nyfiken*?

  SvaraRadera
 9. Fräcka bilder! :D
  // sarajosefin.blogg.se

  SvaraRadera
 10. Vad skönt att det är gjort! Hoppas du kan njuta ändå, aldrig kul att vänta på provsvar, men det är säkert ett positivt besked som kommer att göra dig glad! Kram Caroline

  SvaraRadera
 11. Jobbigt och oroligt med väntan. Hoppas det inte är något allvarligt och att du snart kan springa obehindrat igen

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!