torsdag 28 juni 2012

Go Italy!

Sitter här och väntar på att äldste sonen ska komma hem från sin fotbollsmatch så att vi då kan titta på den andra semifinalen i fotbolls-em. Vi spelar in matchen så nu gäller det att inte ut fb eller något sådant så att jag ser resultatet :). Håller tummarna för Italien, det är ju bara ett så härligt land så självklart vill jag att de ska gå till final, trots att jag är uppväxt i en familj som aldrig gillat italiensk fotboll ;).

Idag så fick vi till lite lek i lekpark med en fin vän och hennes småttingar efter jobb och dagis. Och kan ni tänka er det blev glass idag också, är det sommar så är det!

En liten tös som inte är van att gå barfota, kändes lite att gå på gruset :)Oj så fundersamma, en äldre kille åkte i rutshbanan :).

En liten gosse på väg till Öland med båten.

En skön kvällspromenad fick det bli också, har jag nu tryckt i mig en massa glass så behöver jag väl röra lite på mig också :).

Så skönt att det är torsdag och ledig fredag imorgon, jag och småttingarna sticker till stugan direkt på morgonen så kommer de andra i efterhand.

Hoppas er dag varit riktigt bra!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Underbara bilder Jennifer! Sommaren när den är som bäst. :)

  Njut av fotbollsmatchen och ha en riktigt mysig helg i stugan.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Ah, så somrigt och härligt ni har det! Jag blir varm i hela kroppen.

  Så skönt med ledig fredag...bästa dagen ;)

  Ha en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ville bara önska en riktigt trevlig helg! Hoppas ni får det gött där ute i stugan (& att du inte ser så många "ormar" ;) ). Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Ja, är det sommar så är det! Och det är det! Hurra för det!

  SvaraRadera
 5. mysigt med lek
  ha en kanon fin helg du med
  kram

  SvaraRadera
 6. Den näst sista bilden är jätte fin!
  Tack för dina uppmuntrande ord om min löpning. Igår sprang jag 8 km på en hyfsad tid (enligt mina mått) Så det känns som att det går åt rätt håll i alla fall.
  Ha en skön helg!:)
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!