tisdag 14 augusti 2012

Lite bakning

Idag efter jobb och dagis åkte vi hem och hämtade storbrorsan och stack till köpcentrumet för att handla lite nya byxor åt honom inför skolstarten. Hade tänkt mig att han skulle ha ett par jeans och ett par chinos, men min äldste grabb gillar inte att shoppa kläder, kan ni tänka er något så tokigt, det som är så skoj :), så det blev bara ett par chinos denna gång, men han hittade ett par riktigt snygga sådana. Och tänk min lille grabb har blivit så stor så nu kan han köpa kläder från vuxenavdelningarna, det känns verkligen konstigt, var har tiden tagit vägen? På måndag börjar han 7:an, helskumt, jag minns ju i princip allt från högstadietiden och nu är han där.

Nåväl, efter shopping" lyxade" vi och käkade lite pastasallad på mitt favvoställe gällande pastasallad och sedan åkte vi hem och bakade lite inför lilltösens kalas, syltgrottor blev det.


Lilltösen fixade det i princip själv, medan lillgossen mest stoppade smet i munnen :).

Idag var det makens tur att lägga småttingarna så jag stack iväg ut i spåret och fick ihop en mils löpning, eller om man nu kan kalla det löpning, det är väl mer lunkning ;). Men jag är så himla glad för det går bättre och bättre med mitt magont, men som jag nämnt tidigare så får jag lov att springa långsamt, väldigt långsamt. Jag sprang i ganska kuperad terräng och mina ben var otroligt stumma efteråt, jag blir orolig hur tusan jag ska klara av att springa 3 mil i ännu värre kuperad terräng om bara en och en halv månad????? Min himla mage har saboterat min tänkta träning, men men det löser sig.

Ett "egopic" som äldste grabben säger säger till mig när jag fotar mig själv ;). Det är ju bara en sådan himla skön känsla som infinner sig efter ett härligt träningspass och ännu bättre känns det när det är en sådan fin kväll som det var idag, solen var fantastisk men svårt att fånga det på bild.

Bild via


Ha det toppen fina ni!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

  1. Jag tycker du är jätteduktig! Skönt att magen känns bättre och bra att du tar det lugnt! En mig - wow! Du kommer klara de tre milen!

    Å augustikvällar kan vara så sköna. Älskar ljuset, kvällssolen.

    Kakorna ser smaskiga ut, syltgrottor är en av mina favvisar ;)

    Kram!!

    SvaraRadera
  2. Hallongrottor så gott! Duktig du är som kör en mil, magont dessutom! Hoppas det blir bättre snart. Kram Nilla

    SvaraRadera
  3. Ja, tänk vad tiden rusar på. Här hemma har vi två tonårsdöttrar som numera bara handlar på vuxenavdelningen och sköter allt vad klädinköp heter själv. Numera är mamma bara chaufför. ;) Men det är ju precis ssom det ska och jag blir så himla stolt över de där två och hur stora och fina de är. Och mamman hon tränar på att släppa taget.Lite varje dag. ;)

    Pastasallad och syltgrottor... ja, jag blir sugen bara jag läser om det. :)

    Är så himla imponerad över hur duktig du är med din löpning. Och att du inte gett upp trots allt strul med magen. Du är verkligen en fighter. Respekt. Hoppas nu bara magen blir bra snart.

    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. Låter härligt med en löptur!! Man får passa på!

    SvaraRadera
  5. Helt otroligt att du har en så stor kille, men roligt! Ser smarrigt ut med hallongrottor och din löpning är avundsvärd skulle behöva lite av din entusiasm....Duktiga duktiga du!!! Kramar

    SvaraRadera
  6. Visst är det skönt att röra på sig, särskilt ute :) Vilken fin vispskål du har, jag har en likadan fast rosa :)

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!