fredag 10 augusti 2012

Trötta

Jag tror nog att vi alla är lite trötta, tänk att man blir så trött av att resa. En liten hälsning från hotellet i Sundsvall blir det i alla fall :).

Efter en ganska lång bilresa och en kort sväng på stan så var det en väldigt trött och grinig liten lillgosse vi fick med oss på fotbollsmatchen. Trots att han sov en stund före så grinade han sig igenom hela matchen, inte lätt alltid att orka med. Det var en bra match och grabbens lag var det klart bästa laget och lyckades till slut få in ett mål mer än motståndarna och vann matchen, vilken härlig start på cupen!

Två frusna barn på väg mot Sundsvall.

Ännu ett stopp på vägen men nu var det betydligt varmare och så fanns det ju en studsmatta som gjorde att småttingarna fick upp värmen :)

Gillade skylten till den här grillen, men förutom skylten så kändes det som ett litet sjaskigt ställe, men kaffet  och studsmattan var i alla fall bra :).Myspys på hotellet.


Innan det var dags för match så blev det en kort tur till city för att äta lite hamburgare och ni må tro att småttingarna gillade city, för överallt fanns det en massa drakar att klättra på :).Det får bli allt för idag, nu blir det sängen och Bamsetidningar, få se om det blir jag eller småttingarna som slocknar först :).

Hoppas er fredag varit bra och att ni får en bra lördag!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Skönt att vara på hotellet nu! Fint att cupen börjat bra, men förstår att det inte är lätt att orka om man är liten.

  Cool skylt!!

  Ha en bra lördag och lycka till!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder från er dag och jag förstår att ni alla är trötta efter lång bilresa. Jag hoppas att ni får en riktigt mysig helg i Sundsvall. En stad som har en speciell plats i mitt hjärta. Dessutom har vi ätit bästa hotellfrukosten någonsin i just Sundsvall. Hoppas att ni får detsamma imorgon. :)

  Sköt om er!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja, det är inte alltid lätt när man är liten :/ Skönt att ni har det bra iallafall! Då hoppas vi på att det går fortsatt bra i matcherna :)

  ha en fin kväll!
  kram
  /Anna

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!