onsdag 29 augusti 2012

Pust, stånk och stön

Oj oj oj, hur ska det här gå imorgon. Jag har varit på ett härligt crossfitness-pass där jag har fått "sölat" ner mig lite igen genom att ligga och göra diverse övningar i vått nyklippt gräs, det är armhävningar, plankan, burpees med efterföljande grodhopp, kuta upp för trappor mm, jag älskar när jag får träna och ta i hårt, bli svettig och skitig :). Men det är redan nu lite pust, stånk och stön från mig för att det värker lite varstans i kroppen och hur ska det då kännas imorgon!

Idag har jag försökt att packa i ordning det mesta för imorgon efter jobbet drar jag och ett par kompisar till den ena kompisens stuga i vackra Värmland. Det ska bli så skönt och jag tror att jag behöver det nu, där kommer jag få möjlighet till att bara vara, få träna, läsa och umgås med fantastiskt fina vänner. Kanske kommer det något inlägg via mobilen, vi får se.

Bild via
Något som jag verkligen ska försöka träna på på denna tripp.

Dags att hoppa i sängen, eller hoppa vara väl starkt ord nu, det blir snarare att lyfta benen långsamt ett och ett upp i sängen ;).

Hoppas ni alla har det toppen och får en riktigt härlig helg, jag kikar in hos er igen när jag kommit hem!

Kram Jennifer


4 kommentarer:

 1. Visst ska jag meddela när reportaget kommer ut :) Ha det riktigt skönt nu! Kram!

  SvaraRadera
 2. Ha nu en riktigt, riktigt härlig helg! Njut och koppla av och hämta kraft!

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du har haft en bra torsdag :-)
  Kram K

  SvaraRadera
 4. Ha en underbar helg och visst är det väl ändå skönt när det värker sådär i kroppen och man vet att man tränat ordentligt! :)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!