torsdag 2 augusti 2012

Kolmården del 1

Jobbångesten smyger sig på, på måndag är det dags att börja jobba igen. Jag vill inte, har faktiskt inte den minsta lusten att börja jobba igen, jag vill få mer tid till att bara vara, ta dagen som den kommer, sticka iväg på små tripper. Känner faktiskt nästan lite magont över att börja jobba igen, försöker att inte tänka på det utan verkligen njuta av de sista semesterdagarna. Och när jag sitter och tittar på bilderna från Kolmården så inser jag ju att jag ska vara så tacksam över att jag har ett jobb att gå till, det är ju faktiskt det som gör att vi har möjlighet till att göra sådana tripper och andra roligheter.

Inser att jag knäppt mängder av kort och det är ju bara så svårt att välja ut bilder till bloggen, orkade inte ens gå igenom alla bilder nu så jag bestämde mig för att jag kör en Kolmården del 1 idag så kommer det fler bilder en annan dag, hoppas ni orkar med det :)?!

Förväntansfulla barn på väg in till Bamses värld, ska de verkligen få träffa Bamse på riktigt? Lite pirr i magen är det allt.


Liten nervös gosse, ska han våga ge Bamse och Vargen kramar?

Jodå, modet fanns där, men det var med väldig skepsis som vargen fick en kram :).

En sådan tur att världens bäste storebrorsa är med som kan åka karusell eftersom den där mamman blir så himla åksjuk för minsta lilla.Roliga hinderbanor fanns det :) och även här här var det tur att storbrorsan kunde hjälpa till, den där balansen kan ju vara lite lurig ibland.


Lycka över att hitta blåbär, det var nästan så att vi inte fick småttingarna därifrån :).
Jodå, vi såg allt djur också. Självklart så blev det en tur in till getterna, men då hade lillgossen börjat att må dåligt så han stannade utanför med brorsan, vilket inte gjorde något för brorsan då han inte är så förtjust i getter.En stor fin björn som tog sig ett härligt dopp och tigrar, så vackra och mäktiga djur. Det vara så roligt att se, först låg tigrarna bara lugnt ner och folk runt i kring var lugna, men rätt som det var så stack alla tigrarna iväg med fart och alla människor rusade också, det var mat på gång och alla ville såklart se och fota :). Det var bland annat fisk som stod på menyn som de själva fick försöka få upp från vattnet vilket de inte var allt för förtjusta över att gå i :).


Ja det får räcka för den här gången, hoppas jag inte tråkat ut er.

"Den som utvecklar sin kärlek här på jorden, behöver inte utveckla något mer. Och den som inte gör det, han tillhör Solens gåta." Tomas Di Leva

Önskar er en god natts sömn och en underbar fredag!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Fint! Underbara djur...tänk att vi har så fina djurparker. Jag tyckte så mycket om att gå på zoo när jag var liten.

  Jag förstår känslan att dra igång igen efter ledigheten...så känner nog alla lite grann. Det blir bättre när du väl är på plats. Förhoppningsvis drar det inte gång med någon rivstart.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Sån tur det finns fina storebrorsor som ställer upp och åker och hjälper till hihi jag är likadan. Börjar också på måndag och tänker som du, skönt ändå att man har ett jobb. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Jag börjar också jobba på måndag men jag har oftast min jobbångest i början på sista veckan. Nu känns det rätt ok att börja och så hoppas vi på en varm och fin höst som gör livet lite lättare ;)
  Gammelvala arrangeras v.30 varje år. Ligger 1 mil utanför Arvika, åt Karlstad-hållet. Du får samköra med Karlstadturen nästa år :)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men då ska jag försöka få till ett besök dit nästa sommar, det verkar ju vara jätteroligt, precis sådant som jag gillar :). Kram Jennifer

   Radera
 4. Jättefina bilder! Sebastian verkar vara en fantastisk storebror!!

  SvaraRadera
 5. Har också sista semesterdagen idag och hade gärna varit ledig längre. Nu jobbar jag bara en vecka och har sedan tre semesterdagar igen när vi åker till Danmark, så jag får en mjukstart. Samtidigt är det ju som du säger, hade jag inte haft jobb, så hade vi inte haft möjlighet att åka utomlands och till fjällen.
  Härligt med en så gullig storebror!:) Det är så bra här nu då barnen kan åka saker ihop på t ex Liseberg. Jag blir mesigare för varje år som går.
  Ha en bra fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder från en fin djurpark:)

  Förstår dig med arbetet - alltid tungt efter ledighet!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Åh, vad mysigt ni ser ut att ha haft det :)

  alltså, det här med ångest inför jobbstart. Jag tror egentligen inte att det är så att ångesten är så stor över att gå tillbaks till jobbet om man har ett jobb man tycker om vill säga. Jag tror mer ångesten handlar om att det är ett helt jäkla år kvar till man är ledig nästa gång och att man skall harva runt i ekorrhjulet hela långa vintern... Eller vad tror du?

  En mysig helg önskar jag dig iallafall :)

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 8. Så mysigt det ser ut!

  Bra tanke om jobbet. Önskar också att jag kunde vara ledig mycket längre, men du har helt rätt - man ska inte glömma att vara tacksam för att man faktiskt har ett jobb.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!