måndag 27 augusti 2012

Darriga händer

Ja det är med darriga händer jag skriver nu, har precis kört ett kettlebellpass här hemma :). Min tanke var att jag skulle ut och springa när maken kom hem från jobbet före han och äldste grabben skulle iväg och titta på fotboll. Men när jag kom hem från jobbet blev jag påmind om att jag och grabben skulle köpa inomhus fotbollsskor så min löpträning byttes ut mot kettlebellträning hemma efter att småttingarna somnat, och det gick lika bra det, löpning får det bli en annan dag. 

Ja den där övningen måste jag slipa mer på ser jag, jag ska ju ha benet rakt ut och ryggen rak :).

Jag körde lite hopprep som uppvärmning, och oj vad jobbigt det var, det är säkert 15 år sedan jag hoppade och jag hade glömt hur jobbigt det är.

Nej, nu blir det lite yoghurt och sedan dusch. 

Ha en bra kväll och en bra tisdag!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Vad duktig du är!! Jag har testat kettlebell en gång och var helt SLUT efteråt.

  Darrig händer var bara förnamnet ;)

  Yoghurt och dusch låter gott och skönt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Duktig du är som gjorde ett pass med kettlebell istället!:) Jag gjorde ingenting igår. Tanken är att jag ska försöka ta mig ut ikväll, antingen jogga eller på en pw.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt som vanligt att läsa din blogg, men ännu trevligare va det att se dig idag om du har tid att titta in på min blogg så ser du varför ;). Nu gav du mig lite tips dags att ut o handla nu ska jag banne mig få till det. Tack vännen!
  //Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Kettlebell.... Lustigt precis när jag läst ditt inlägg kom mannen hem och sa att han och en kompis skulle börja träna just kettlebell. Nu hade jag faktiskt en liten susning om vad han pratade om, verkar vara allomfattande träning..
  Tack för titten hos mig, honungen är verkligen god!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!