lördag 25 augusti 2012

Bjudmat

Idag var vi hembjudna till några kompisar på lite mat och tänk så gott det är med bjudmat och så skönt att slippa laga mat ibland :). Vi fick alla varsin hembakad pizzabotten och så fick vi välja pålägg själva. De hade så mycket gott att välja på bland annat köttfärs, tonfisk, räkor, skinka, hästkorv men bästa pålägget var nyplockade kantareller.

Barnen lekte så bra och vi vuxna kunde sitta i lugn och ro prata. Det var lite annat för ett par år sedan, då kunde vi nästan aldrig sitta ner alla fyra samtidigt, för det var alltid någons barn som behövde hjälp med något.

 Jag var som vanligt ute i sista minuten med en gå bort present så det fick bli lite ljus, det funkar alltid :)

Småttingarna somnade snabbt och här sitter en trött mamma i soffan. Måste väl gå och lägga mig för imorgon behövs en hel del energi, då blir det barnkalas här hemma :)!

Önskar er en bra söndag!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Så gott med hemmagjord pizza. Det borde man göra oftare! Fin present du hade med dig. Ljus är alltid välkommet.

  Ha en fin dag imorgon - det kommer bli kul med kalas!

  Kram

  SvaraRadera
 2. gåbortpresenter. Såååå svårt att komma ihåg. Egentligen borde man lägga upp ett lager, så man bara kan plocka något i skåpet!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken jättefin present, kan tro att värdinnan blev glad! mysigt att träffa vänner och vilken bra idè att göra egen pizza! Ha det gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!