lördag 18 augusti 2012

IKEA med en 3-åring och en 4-åring

Vi lämnade stugan och myggen idag, vi skulle ändå åkt hem på em eftersom maken skulle dit med några kompisar på lite "grabbträff". 
Vi tog oss en tur till IKEA och att vara på IKEA med en 3-åring och en 4-åring kan ta lite på krafterna :), men jag klagar inte jag vet vad jag ger mig in på när jag åker dit med dem. De gillar faktiskt att vara där men bara vid soff- och sängavdelningen och förstås leksaksavdelningen också men sedan så tycker de mest att det är tråkigt. Idag vid tygavdelningen så hittade jag dem insnodda i gardiner, hmmm, jag hade tittat bort i 5 sekunder, de är så himla snabba. Ja ja jag fick lite smått och gott med mig hem, få se om jag kanske fotar lite sedan.

Idag har jag inte fotat alls så det får bli lite bilder från gårdagen vid sjön.

Vi hade inte tänkt bada utan bara gå ner till sjön för att se om det var mindre mygg där och det vara det och det var så himla skönt. Det började med att de gick i med benen bara men det slutade med att blev bad för fullt. 

Min goa, goa lillgosse, som jag älskar så, men som samtidigt kan driva en till vansinne, han är envis den gossen. 
Min härliga lilltös, nästan alltid pigg och glad, men nog kan hon allt vara sur och tvär och det kan bli hysteriska gråtattacker då det inte blir som hon vill, men oj vad jag älskar henne. Tänk vad vattnet blir vackert när solen skiner och det blänker sådär fint. Småttingarna älskar att vara vid Älgviken, som det heter, och de leker så bra och jag kan sitta på bryggan och bara njuta. Äldste grabben valde att stanna hemma och vara med kompisar, det känns lite märkligt att han är så stor och kan välja att inte vara med sin "kära mor" ;).

Nej nu blir det snart sängen, imorgon ska jag försöka ha ork till att baka och förbereda lite inför lilltösens kommande födelsedag och stundande kalas.

Hoppas er lördag varit bra och att ni får en fin söndag!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Ge mig styrka för två barn på IKEA. Bra jobbat av dig.

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga sommarbilder du har tagit! Bilden med skorna på bryggan är verkligen såå underbar. Ja, alla bilder är fina såklart!

  Ikea..haha, kan vara en prövning i olika lägen. Verkligen!

  Mysigt att baka och fixa inför kalas.

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Haha underbara bilder! Där barn trivs bäst! Känner igen det där med ikea, nu lämnar jag dem hemma:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Gillade också bilden med skorna på bryggan!:) Alla bilderna var härliga och andades sommar.
  Känner igen det där med envis, men helt underbar!;) Vår dotter är likadan. Något jobbigt emellanåt, men lär de sig använda envisheten rätt kan de gå långt.
  Två små barn på IKEA!?! Du är modig du!;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jätte fina bilder! Och kan tänka mig det kan vara livat på ikea med en 3 och 4åring :) Iaf på avdelningar de inte tycker är lika roliga :)

  SvaraRadera
 6. Håller med föregående, alla bilder är fina men den med skorna är suverän!! När jag tänker på två småbarn på IKEA känns det ganska skönt att barnen är stora. Men samtidigt kan jag, när jag ser dina bilder på barnen, längta tillbaka lite till den tiden. Din tjej påminner dessuton om min tjej när hon var liten :)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. puh. jag blir svettig bara jag tänker på ikea och barn ;) Härliga bilder.
  Hoppas söndagen bjudit på sol hos er också!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Gillar bilden på sandalerna :)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!