fredag 3 augusti 2012

Kolmården del 2

Dagen idag började inte så bra, jag vakande helt på fel sida och gormade och skrek på barnen utan att de gjort sig förtjänta av det, men efter att ha fått städa och röjt lite så kändes det lite bättre. Blir lite arg på mig själv men jag antar att vi alla har våra dagar då vi inte är på topp och att det bara är att acceptera det. 

Jag är oerhört trött idag då jag slarvat med sömnen ett tag så idag kör jag en Kolmården del 2, mestadels med bilder :).


Innan delfinshowen kunde man gå in till en annan bassäng där man kunde se delfinerna simma omkring, så häftigt att få se dem på så nära håll. Jag tycker att delfiner är så fina djur och lilltösen tycker detsamma.

Vi var alla förväntansfulla inför delfinshowen och oj vilken show, de är så duktiga. Lilltösen var alldeles uppspelt efteråt och tyckte att både delfiner och delfinskötarna var så duktiga, en liten rolig kommentar från henne efteråt var "Åh, de var så duktiga så jag blev alldeles svettig."


Det nya sättet att färdas i safari var häftigt. Förut åkte man ju med egen bil runt bland djuren, men nu har de gjort om så man åker linbana och det var riktigt roligt. Jag gillade det lika mycket som barnen. Men man fick se upp i svängarna , jag stod (på huk som tur var) och fotade när det svängde och tappade balansen och trillade omkull, vilket barnen tyckte var väldigt roligt.


En del av de djur vi såg, lejonen var väldigt sega de låg helt stilla, och de som låg på taket såg stendöda ut.

Underbar utsikt från "kabinen".


Dagen efter Kolmården åkte vi till Gamla Linköping så jag tänkte visa lite bilder därifrån en annan dag. Det är så himla fint där och jag skulle kunnat gå runt och fota betydligt mer men barnen suckade så när jag stannade för att fota hela tiden så det blev inte så mycket :).

Ska försöka komma i säng i lite vettig tid ikväll, imorgon sticker vi till stugan så nu blir det  dåligt med besök hos er under helgen. Det är något skumt med min telefon för jag kan inte lämna några kommentarer på bloggar hos blogger.com??? Men jag läser ikapp hos er på måndag, ser fram emot det :).

"Stoppa nu in dig i dina lakan och posta dig själv till sömns"  Terry Brooks

Önskar er en riktigt bra helg! 

Kram Jennifer

 

8 kommentarer:

 1. Dåliga dagar har vi alla ibland!

  Men du ska se imorgon bli en bättre dag:))))

  SOV GOTT//Åsa

  SvaraRadera
 2. Nya tag imorgon. Alla har vi sämre dagar.
  Finfina bilder idag också!
  Jag älskar delfinerna :-)

  Ha det mys i stugan
  Kram K

  SvaraRadera
 3. Japp, säger som Åsa. Dåliga dagar har vi alla.

  Utsikten från kabinen var ju underbar!

  Kram och ha en skön helg nu!

  SvaraRadera
 4. Kolmården är så mysigt :) man får lov att ha en dålig dag ibland :) kram Diana

  SvaraRadera
 5. That's motherhood! Hoppas jag iaf, för jag tror vi alla känner igen oss i det ibland, vi gör så gott vi kan! Kram Caroline

  SvaraRadera
 6. Som sagt, dåliga dagar har vi alla.
  Mysigt det ser ut på Kolmården. Har aldrig varit där, men barnen har varit där med farmor och farfar.
  Ha en skön helg i stugan nu och vila upp dig.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej vännen nu är du i mina hemtrakter, vi bor i Mjölby. Vad roligt med Kolmården vi har inte varit där på många år, men efter dina bilder blir jag riktigt sugen:) Må så gott stor kram från Maria

  SvaraRadera
 8. Åh vad det ser härligt ut på Kolmården. Har aldrig varit där, men blev ännu mera sugen nu.

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!