torsdag 23 augusti 2012

Min bästa lilltös

Pustar ut efter en dag som gått i ett. Klev upp tidigt (blev ingen joggingrunda eller promenad så i och för sig fick jag sovmorgon :)) och förberedde för att gå upp och sjunga för lilltösen och starta firandet av hennes 5-årsdag.

Tänk att det var hela 5 år sedan som vi fick denna skatt, oj vad hon var efterlängtad. Efter två missfall så var det en oro ända till dess att hon kom ut och visade sig vara världens bästa lilltös! Men nog skrämde hon oss allt på slutet, samma dag som tiden gick ut så var jag hos barnmorskan och hon konstaterade att magen inte växt på slutet och jag upplevde det som att det var så lugnt i magen så det blev till att åka in till BB. På BB hade de svårt att få fart på henne, de såg att hjärtljuden var ok men de ville gärna att hon skulle röra lite mer på sig, men se det ville inte hon. Den oro som man får i kroppen då går inte att beskriva men sedan så körde värkarbetet igång ordentligt ut kom en frisk och kry lilltös.

Paket och tårta i sängen, det inte var dag man får det! Det är så härligt att se lyckan i de nyvakna ögonen när man kommer in på morgonen och väcker dem med födelsedagssång.

En ganska trött liten tös som väntar på att släktingarna ska komma och fira henne.

Marängtårta fixades eftersom det var lilltösens önskan.

Det är jobbigt att blåsa ut fem ljus. Den högra bilden blev lilltösen väldigt suddig på men jag var tvungen att ta med den för lillgossen var så himla söt, han lever sig verkligen in i ljusutblåsningen :).

Uppe på tok för sent, så nu blir det sängen bums. Imorgon drar jag och småttingarna till Örebro för att hälsa på lillasyster, ska bli så roligt!

Önskar er en riktigt bra fredag!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Underbart! Så fint att läsa det du skriver och jag känner så igen mig. Våra älsklingar. När de äntligen finns i våra armar.....obeskrivlig lycka.

  Marängtårtan ser jättegod ut!

  Stort grattis från mig också!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vad härligT!
  Grattis i efterskott till din söta 5-åring!

  Kram K

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder. Och jag torkar en tår ur ögonvrån. ;) Fina de är!

  SvaraRadera
 4. Och grattis i efterskott såklart till stora tjejen!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Det är en härlig ålder, när man fyller "en hel hand" :)

  SvaraRadera
 6. Har själv en tjej som är fem år, det är en härlig ålder. Fast det tror jag nästan jag sagt varje år! ;) Det ser ut som att det blev en bra födelsedag!!

  SvaraRadera
 7. Det ser ut som om er lillfis hade en fantastisk dag! Jättehärliga bilder :)

  Önskar dig en fin helg!

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!