onsdag 22 augusti 2012

Härlig känsla

Wow, vilket träningspass jag varit på ikväll, crossfitness utomhus. Jag kom hem och hade en sådan där härlig känsla i hela kroppen, skitig under naglarna, blöt av svett och av blött gräs, och full i gräs från topp till tå och skön värk i kroppen (kan man säga skön värk???? jaja jag tycker så i alla fall :)). Och det är då för väl att det inte finns några speglar ute, för det vara en hel del övningar där jag inte kände mig särskilt smidig. Det var bland annat ankgång, gorillagång och spindelmannen gång, jag kan ju tänka mig att jag såg aningens rolig ut.

Vi var på väg att inte hitta ut till idrottsplatsen där vi skulle vara, vi var fyra tjejer som samåkte och ingen av oss hade kollat upp ordentligt var det låg utan alla tänkte att det är klart att vi hittar. Men tror ni att vi gjorde det? Nej, så efter att vi irrat runt ett tag så ringde ena tjejen en jobbarkompis som bor i byn där vi skulle vara så han fick guida oss via telefonen, hahaha, jag säger då det, kanske man skulle ha en GPS ändå ;).


Bild via

Nej nu blir det sängen, för imorgon blir det upp tidigt för att sjunga och fira vår bästa, älskade lilltös som fyller fem år!

Sov gott och ha en riktigt bra torsdag!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Hej härliga du!

  Vad skönt det låter! Bra workout, komma hem och må bra.

  Vad härligt att fira er lilltös imorgon!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Gillar bilden. Jag brukar tänka så om de som ser helt oberörda ut. Själv svettas jag ymnigt och blir tomatröd.
  Grattis till din femåring. Måste väl vara bästa tiden
  Kram

  SvaraRadera
 3. Bra citat! Jag brukar bli super svettig och kanonröd när jag tränar.
  Grattis till femåringen!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Å vad du är duktig! Visst är det härligt när man tränat.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Åh vad det låter som ett kul pass! Duktig du är! Själv har jag inte kommit igång inför hösten, men skall, snart...! Tennisen skall bland annat tas upp, det skall bli kul! kram Caroline

  SvaraRadera
 6. Underbar text!! Precis så ska det vara efter ett träningspass!

  SvaraRadera
 7. Det låter ju helt underbart ju! Träning som får en att svettas så det skvätter är ju den alldra härligaste tycker jag. Hoppas bara att träningsvärken inte blev allt för förfärlig :)

  Kram
  /Anna

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!