söndag 19 augusti 2012

Lite solrosor

Idag fick jag minsann lite sovmorgon. Lillgrabben kom in och frågade om det var morgon, jag blev alldeles förvånad när jag såg att klockan var 7.45, då var det minsann dags att kliva upp :). En lugn och skön morgon tog vi oss och satt länge vid frukostbordet, eller jag ska väl säga att jag satt länge där, barnen åt snabbt och fick faktiskt titta på film sedan.

Men när jag suttit länge sådär så får jag alltid lite ångest så efter det kör jag på i 120 istället. Fixade med lite gardiner och kuddar som jag köpte på IKEA, men jag är så dålig på att fota sådant så tyvärr inga bilder på det, kanske lär jag mig någon gång och törs visa lite inredningsbilder :). Gardinerna hamnade inte i något fönster utan på väggen, jag blev ganska nöjd men känner att fortfarande saknas något, få se vad jag hittar på.

Härligt väder har vi haft så jag passade på att tvätta dynorna till utemöblerna, och så blev det fotande ute. Det har växt upp lite roliga växter där vi tidigare hade vår enorma gran.

Härliga solrosor har det växt upp flera stycken av och de känns mäktiga på något sätt.

Jag var inte ensam vid solrosorna, jag hade sällskap av humlor. Jag fick föresten ett getingstick idag när vi tittade på grabbens fotbollsmatch, jag hade glömt hur ont det gör.

Lite häftigt att se allt som växt upp "under" granen. Vi har inte gjort i ordning efter att granen föll utan bara tagit bort själva granen, jag har inte kommit på vad vi ska göra med platsen, det är fortfarande en stor stubbe och rötter kvar.

Nämnde ju igår att lillgossen kan vara väldigt envis och idag fick jag verkligen känna på det. Han och jag åkte till leksaksaffären för att köpa presenter till lilltösen. Men det slutade inte bra, det enda jag fick med mig hem var ett regnställ och en overall och ingen present. Lillgossen fick för sig att han skulle ha lego och jag sa att det skulle vi inte köpa, då körde han igång och grinade och skrek, det gick inte att få kontakt med honom. Så jag fick ta honom under armen och gå till kassan och betala, och sedan fort ut i bilen. Jag blir alldeles ställd vid sådana situationer, jag vet inte vad jag ska göra, men jag vet då att jag inte tänker ge mig och låta honom köpa lego bara för att han ska bli tyst. Någon som känner igen det där och har något bra tips på vad man gör????


Jag har svårt att förstå att den här söta, goa lillgossen kan bli som förbytt och bara skrika rakt ut och inte lyssna på en för fem öre.  (Suddig bild, tagen med telefonen igår, utanför kassorna vid IKEA som ni kanske förstår ;))


Hann inte med något bakande med småttingarna då äldste grabben hade fotbollsmatch på em som vi såklart ville se, tyvärr blev det förlust. Men nu på kvällen så fixade jag lite havrekakor i alla fall, de är farligt goda och smeten är ljuvlig :). 

Så mycket havregryn som de är i dessa så måste de väl vara lite nyttiga ;)?

"Med vishet kommer man långt, med envishet kommer man längre." Okänd

Hoppas er dag varit bra och att ni får en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Tänk vad GLAD man blir av solroser...

  Självklart måste havrekakorna vara nyttiga:)

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Åsa...solrosor gör GLAD. Och ja, självklart. Havrekakor är nyttiga. Ingen tvekan!

  Ha en fin början på veckan du med!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Å vilka fina solrosor! Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni kan ordna fler presenter nästa gång då ;-)
  Solrosorna är fantastiska!
  Så himla vackra. Glad blir man också när man ser dem.

  Ha en fin dag.
  Kram K

  SvaraRadera
 5. Härliga solrosor de är super läckra !

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!