torsdag 16 augusti 2012

Hånskratt

Ja, jag hånskrattar åt mig själv, med tanke på vad jag skrev igår om att inte äta godsaker annat än på helgerna. Det här är vad jag har gjort ikväll:


Tittat på film och ätit godis! Carnage hette filmen och hade fått väldigt många lovord, men jag vet inte jag, visst var det lite roligt men den blev lite för enformig för min smak.
Den där karaktären har visst flytt från mig, och jag kunde inte låta bli det där  godiset inne på Hemmakväll. Jag kan inte förstå, men tänkte att om jag börjar skriva mer om det här så kommer jag tillslut att skämmas så mycket att jag bara måste skärpa mig :).


Innan filmtittandet så träffade vi härliga vänner, alltid lika roligt att ses. Lek, korvgrillning och snack, alla tiders.







Fantastiskt skönt att det är torsdag och ledig fredag imorgon, ska bli så skönt att vara ledig. Jag och kidsen sticker till stugan, jag måste försöka blocka lite hallon och vinbär, bara de där myggen låter mig vara ifred.

"God hälsa är det som får dig att känna att just nu är den bästa tiden på året." Franklin Pierce Adams

Jamen trots godis så har det varit en härlig kväll och jag har mått så bra och det har känts som den bästa tiden på året, så då har det väl varit god hälsa trots allt då ;).

Ha det bäst all fina där ute!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

  1. Hej gulliga du!!

    Vad gott och skönt - både torsdag, ledig fredag, godis, fint väder...alltihopa!

    Veckan har gått ganska fort, eller hur? ;)

    KRAM och tack tack för dina rara ord

    Lotta

    SvaraRadera
  2. Jag är också hopplös med godis, men nästa vecka får det lov att bara bli godis en dag i veckan har några sommarkilon som måste bort...kram Diana

    SvaraRadera
  3. Visst är det härlig när man får ha lördag hela veckan?
    Och imorgon är det lördag igen :-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Härligt med långhelg!
    Mysigt med besök och en massa kompisar till barnen :-)
    Fin bild!

    Ha det så mysigt i stugan.
    Kram K

    SvaraRadera
  5. Hej vännen så mysigt att åka till stugan och plocka bär, me like:) Ja det där godiset är ett gissel... men i bland måste man nog få unna sig lite också, huvudsaken att man mår bra! Ha en bra helg kram från Maria

    SvaraRadera
  6. Försökte förra veckan att komma igång igen med motion och nyttigare mat, men sedan åkte vi till Danmark... Nästa vecka blir det nya tag igen, men jag tog mig ut och sprang i morse i alla fall!:)
    Ha en mysig helg i stugan! Här drar fotbollssäsongen igång igen för båda barnen, så det blir matcher både lördag och söndag.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ibland får man unna sig lite ;)
    Har du något bra filmtips btw??

    Hoppas du har en härlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Åh, nu kommer jag inte på några bra filmer alls, ska fundera vilka vi sett på sistone och återkommer :). Kram Jennifer

      Radera

Tack fina för din kommentar!