söndag 27 maj 2012

Stjärnsund

Vilken helg vi har haft, jag hoppas att ni alla haft samma härliga väder. Helgen i stugan har varit toppen, lugn och skön. På fredagen blev det lite bad i poolen, och lek med vattenpistoler, medan det pågick fick jag en liten stund med vattenmelon och läsning :)




Lördagen bjöd på lika strålande väder och vi tog en tur till Stjärnsund som inte ligger så långt från stugan, och oj, det var verkligen ett ställe i min smak, fina gamla hus och byggnader, vatten, grönska, glass, fika, lugn, ja dit kommer vi garanterat att åka fler gånger denna sommar :).




Full koncentration och hunden får absolut inte lämna handen.


Lilltösen ramalde och gjorde illa sig, som tur var var storbrorsan med som kunde bära henne på ryggen till bilen. Det var ingen allvarlig skada men är man trött så känns ett litet skrapsår väldigt mycket. 

Lillgossen hade tur, det var en liten loppis där och det fanns en fin fin bil till salu :).




Tänk att jag aldrig varit i Stjärnsund förrän nu, jag som bott i Dalarna i hela mitt liv?!? Helgens bilder får jag nog leva på ett tag för det sägs att kylan är på väg tillbaka, men just nu struntar jag i det och har helgens känsla i behåll :).

Önskar en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

  1. Vilket härligt inlägg Jennifer! Underbara bilder som tillsammans med din text verkligen förmedlar vilken fantastiskt fin helg ni har haft. Jag blir varm bara av att läsa det. Låter så avkopplande och mysigt. Guldtid! :)

    Och vad härligt att kunna göra ny aupptäckter i sin omgivning. Ofta är det ju så att vi glömmer bort sevärdheterna som finns nära. Man blir lite hemmablind. Men tänk vad mycket fint och spännande det finns runt omkring en om man bara öppnar ögonen och sinnet.

    Tack snälla rara Jennifer för alla dina fina. omtänksamma och värmande ord som du lämnar hos mig. Du anar inte hur mycket det värmer och hur glad jag blir av att se din signatur. Rarare människa får man leta efter. Och även om jag har haft svårt att få till datortid på sistone samt medvetet tagit det lugnare den senaste veckan vill jag att du ska veta hur mycket jag uppskattar dig och att även om jag just nu är dålig på att kommentera så kikar jag in här och håller koll på vad som händer i ditt liv. Din blogg är ju ett måste! :)

    Tack fina du och sköt om dig och de dina!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh men tack fina du, nu får du mig att fälla några tårar! Jag hoppas verkligen att du känner att du mår bättre och att du finner styrka och kraft inom dig, och att lämna kommentarer gör man bara när man känner att tiden verkligen finns och det ska aldrig kännas som ett måste, bloggandet ska ju vara roligt och energigivande. Jag kan känna nu när det är så soligt och härligt så blir det att man prioriterar att vara ute och datortiden blir mindre.
      Än en gång tusen tack för din fina kommentar, den värmer så i hjärtat, nu ska jag torka tårarna och krypa ner i sängen, må så gott och ta hand om dig! Kram Jennifer

      Radera
  2. Ja åh vad härligt ni verkar ha haft det! Underbart.
    Massor av kramar!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin helg ni verkar ha haft:)

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!