onsdag 23 maj 2012

Ingen "rabattmänniska"

Sommaren är här, i alla fall tillfäligt, men jag hoppas att den stannar kvar nu.

Arbetsmiljödagen gick skapligt för min del i montern, jag kan väl säga att det material jag hade att läsa på var minimalt så trots att jag läst det noga så hade jag väldigt lite på fötterna och det är något jag avskyr, att stå och prata om något som jag inte känner mig helt säker på, men, men jag tror att de som var där var nöjda i alla fall.

Efteråt så stack jag iväg och köpte lite sommarblomster, jag kan säga det att jag är verkligen ingen "rabattmänniska" jag tycker att det är kanonfint hos andra men jag är alldeles för lat för att sköta om dem. Nej jag gillar mer blommor i krukor och så är jag glad om jag kommer iåg att vattna dem så att de håller sig i några veckor i alla fall :). Och så gillar jag lite vildvuxen trädgård, säkert också för att jag är lat ;)Får se nu hur sonens solros ska klara sig, det är den i krukan längst till vänster,
jag håller mina tummar för att det ska gå bra.

Vår gräsmatta, inte perfekt skött, men jag gillar det :).

Päronträden blommar för fullt och mycket annat också som jag inte vet namnet på men det börjar dofta sommar nu också!
Ja det blir mycket utebilder nu på blommor och grönska, kanske trist men det är ju bara så underbart så jag kan inte låta bli ;). Är lite sugen på att skaffa mig något bra redigeringsprogram, nu är alla mina bilder helt oredigerade. Men det går ju att göra så mycket med bilderna för att få dem fina, fast egentligen så har jag inte tid att hålla på med det, så det kanske är lika bra att inte skaffa något sådant :)

Hoppas ni har det lika soligt och härligt, må så gott!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Sitter här och ler igenkännande!:) Gillar inte heller att inte känna mig säker på saker jag ska prata om. Jag vill gärna ha fina rabatter, men gillar inte att rensa och jag får också vara glad över om jag lyckas hålla liv i utekrukornas blommor i ett par veckor. Har också sagt att jag vill ha ett bildredigeringsprogram, men vet inte när jag skulle ha tid att använda det.
  Är verkligen ljuvligt ute nu!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är ju härligt med krukor också, och de är lättare att flytta runt på :)

  SvaraRadera
 3. Så mycket fina bilder på dina små :) vilka sötisar! Hoppas att allt är bra med dig! Så duktig du var som stod i montern trots att du inte hunnit förbereda dig alltför väl, sånt tycker jag är superjobbigt men jag är säker på att besökarna var nöjda. Man måste ju inte kunna allt bara man återkommer! Älskar er gräsmatta! Men jag är nog också rätt lat när det kommer till trädgårdsskötsel så kanske ligger något i det du säger... Vilken bra idé med blommor i krukor och kärl utomhus, superfin inspiration! Kram om dig

  SvaraRadera
 4. Haha...jag är en RABATTMÄNNISKA:)

  Tycker jättemycket om blommor & grönska bilder - håller med dig -
  det går inte att låta bli:)

  SvaraRadera
 5. det gick säkert jättebra i montern! Var inte så hård mot dig själv.

  Jag är ingen "rabattmänniska" heller...lite lagom sådär ska det vara.
  Och dina Bilder är jättefina, precis som de är!

  KRam

  SvaraRadera
 6. Är faktiskt inte heller något rabattmänniska så jag väljer mycket hellre fina krukor :)

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!