söndag 6 maj 2012

Skön em i maj

Trots förkylning så var det en härlig em/kväll här, blåsten gav med sig och det var riktigt skönt att sitta ute i solen och vila. Och visst är det härligt när barnen springer runt på gården, skrattar och leker och mår bra, då känns livet gott och den där oron för ett "fjuttigt" löplopp känns inte alls lika stor, det blir vad det blir!Underbart med alla knoppar som snart slår ut i full blom! Tänk vad jag ser mycket mer nu när jag har upptäckt hur roligt det är att fota :).
Björklöven börjar slå ut ordentligt och det är så vackert, tycker synd om alla allergiker bara.Gräset börjar bli riktigt grönt och växer för fullt så det är snart dags att ta fram gräsklipparen. Ett par "foppisar" i grönt gräs, det ger sommarkänsla :).

Nej nu blir det tidigt i säng för kurering, jag kikar in hos er imorgon istället. Sov gott och ha en bra måndag!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Fina bilder! Krya på dig nu//åsa

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du kryar på dig omedelbums! Skönt att snön verkar ha gett med sig... Gräset ser verkligen frodigt och fint ut :) hittade du något fint på loppisen? Kram om dig!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig gumman. Härliga bilder.:-)

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen bilden med Foppatofflorna! Vad eländigt att du känner dig krasslig! Hoppas att du kryar på dig supersnabbt!

  SvaraRadera
 5. Fina Jennifer, vilken fin och tänkvärd blogg du har!
  (Jag upptäckte den först nu, jag går stundom runt i mitt töcken)

  Din äkthet och din fina närvaro går verkligen igenom, så fint skrivet, så fina bilder!
  Massa Ljus & Kärlek till Dig

  Kram Fia

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!