lördag 5 maj 2012

Härliga morgon,eller?

Kl 6 tycker mina små att det är dags att kliva upp, då vaknar man av lillgossens vanliga fråga "Är det morgon nu?" Och egentligen har jag lust att svara nej det är natt sov nu, men det funkar inte, jag har provat. Och jag tycker att det är ganska skönt att komma upp tidigt och jag vet att det är många som har barn som vaknar ännu tidigare så jag ska inte klaga. Jag tycker om att kliva upp tidigt och gå ut på en morgonpromenad, men idag vräker regnet ner så idag känns det inte så härligt att ge sig ut, jag stannar inne och häver i mig en massa kaffe istället så ska jag nog piggna till :).Jag är i alla fall glad att nederbörden är i form av regn idag och inte snö. Men lite synd är det allt att vädret är som det är, för jag ska på loppis i grannstaden idag. Det är första gången för mig men de har haft den i flera år, och om jag har förstått det rätt så är det i en fin gammal stadsdel och de som bor där har loppis, så man går runt bland de olika gårdarna. Det ska bli roligt at så hur det är och jag hoppas att jag kan fynda lite :).

Jag önskar er en underbar lördag gott folk!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Här har vi sol och runt 10 grader varmt, men det blåser ganska mycket. Det gör ju dock inget om man ändå ska gå inne i ett köpcenter hela dagen!:)
  Hoppas att det håller upp när du ska på loppisen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att komma upp tidigt, jag är också en earlybird, oftast innan barnen och "alltid" innan mannen vaknar.....

  Trist med regn, hoppas att loppisen är inomhus!

  Ha en underbar lördag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Hoppas du gör fynd!
  Trist väder. Här skiner solen men vinden är ganska kylig. Ha en skön lördag!

  Kram K

  SvaraRadera
 4. Hoppas du fyndade massor! Härligt med LOPPIS:)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Du hittade säkert nåt fint.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Jag är en Early Bird...tycker om det oftast! Läcker kopp du har, fint att starta dagen så.

  Hoppas ni haft en bra lördag och fyndat lite ;)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Förstår att du har hunnit mycket i dag, när du startade tidigt:) Jag brukar också försöka kvickna till med kaffe! Hoppas du gjorde fina fynd på loppis! Ha det så gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 8. Gick alltid upp tidigt när barnen var små, men nu när man får "bestämma" själv ligger jag gärna kvar och
  drar mig, kanske lite förlänge...
  Härlig kopp du hade där:-)

  Hoppas du fyndat något idag!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 9. Tycker också om att komma upp på morgonen även om kl 6 känns väl tidigt. Med två tonåringar är det ingen risk att bli väckt av barnen iaf :)
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!