söndag 6 maj 2012

Det som inte fick hända har hänt

Bara 6 dagar kvar till Göteborgsvarvet och jag har ont i halsen, är snuvig och känner mig allmänt risig, det var ju så här det inte fick bli!!! Fy vad jag blir arg, jag försöker hitta något positivt i det hela och tänker att min kropp kanske behöver vila sig i form och att det är därför som förkylningen slog till nu. Och nu hinner jag ju i alla fall troligen bli frisk innan loppet, det hade ju kunnat vara så att jag var sjuk när själva loppet är och det hade ju varit ännu värre. Ja nu blir det till at försöka kurera mig och så blir det bara promenader så länge halsen gör ont.Som tur är ser banan inte alltför jobbig ut, men för mig är
sträckan fortfarande väldigt lång så man vet aldrig hur kroppen
svarar på det.


Nog snack om det, idag var det seriepremiär för stora gossen och de vann, så roligt och mentalt viktigt att få gå in i serien med en vinst! Ett mål fick han minsann också göra, men såklart är det inte det som är det viktigaste utan det viktiga är ju att vara en bra lagspelare, och det känns bra när man hör dem berömma varandra under matchen.

Idag bjuds det på sol här också men det blåser kallt, ska nog leta upp ett ställe i lä och sätta mig och bara vila och fånga upp solens energi, det tror jag är bra kurering mot förkylning, vad tror ni? Har ni förresten några dunderkurer för att bli av med halsont så emottages de gärna?!.

"Naturen, tiden och tålamod är de tre stora läkarna."  Henry George Bohn

Ha en bra fortsättning på söndagen!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Tack snälla för din fina kommentar hos mig. Jag håller också tummarna för att du kan springa. Det blir liksom en sorg när man förberett sig så länge och det inte kan bli av. Förkylningar kan man ju liksom ha när annars som helst.

  Men än är det några dagar på att kurera. Jag håller alla tummarna!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Neeej!:( Är själv lite snorig, men vet inte om det är förkylning eller allergi. I vilket fall var det inget som hindrade mig från att springa 1 mil i dag på tid under en timma.
  Läste förresten på ett träningsforum om "löparmage", d v s det som du drabbades av under din 2 milslöpning. Tipset där var att ta en Imodiumtablett två timmar innan loppet, vissa tog även en kvällen innan. Kan vara värt att prova, för fy sjutton för att behöva uppsöka bajamajor var och varannan km.
  Håller tummarna för att du hinner bli frisk nu!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat! Jag ligger runt timmen på milen men vill ner till 50 min, får se om jag klarar det till hösten :). Tack för tipset, nu ska här handlas Imodium. Och tack för omtanken! Kram Jennifer

   Radera
 3. Åh nej! Jag håller alla tummar och tår för att du ska bli frisk snabbt, så du vågar ge allt på varvet! Jag är så imponerad av din löpning!
  Du är grym. Pyssla nu om dig ordentligt så ska du se att du piggnar till!
  Kram Paulina

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!