måndag 14 maj 2012

Hoppsan vad det blåser

Oj, vilket blåsväder vi har här! Försökte fånga blåsten på en bild men lyckades inte sådär jättebra :).Jag blir nästan lite skraj när det blåser, att man ska få en stor gren i huvudet. Nej inget vidare att vara ute idag. Men stora gossen höll sig varm på studsmattan, och tänka sig jag frågade om jag fick lägga ut en bild på honom och det fick jag :).
Ja anledningen till det var väl att det inte syns vem det är ;). Och ni ser i bakgrunden hur bra min uppallning av torkställningen blev, not!

Lite sommrigt har jag fått det på trappen, men det är mycket kvar att göra så nu får det ta och bli lite somrigt väder också så att inspirationen infinner sig.Borde egentligen ta tag i den där städningen som inte blivit gjord i och med att jag var borta i helgen men jag säger som drängen Alfred i Emil i Lönneberga "Det tror jag vi tar och skiter i!" nu var det ju visserligen något annat han ville "skita i" men jag gillar utrycket på något vis :).

Hoppas ni fått en riktigt bra start på veckan!

Kram Jennifer

13 kommentarer:

 1. Det har blåst som attan här idag, fast vi har inte varit ute utan hållt oss inne i vår sjukstuga...jobbigt när barnen är sjuka, jag lider så med dem. Oj vilket hopp! jag skulle bli snurrig i huvudet i flera timmar om jag gjorde så;)
  Kram Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det skulle jag också bli :). Kram Jennifer

   Radera
 2. Hej vännen vi får hoppas på lite sommarväder till helgen så vi får lite sommar inspiration :-)
  Barnen är ju så himla duktiga på att snappa upp massa kommentarer dom de tycker är användbara ur Astrid Lindgren så varför kan inte en annan göra det, Alfreds uttryck var ju klockrent å väldigt användbart, det ska absolut läggas på minnet. :-) kram kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hoppas jag verkligen, blir ju så mycket trevligare om soeln får vara framme, s åvi håller tummarna för en härlig försommardag på lördag! Kram Jennifer

   Radera
 3. Jodå, jag känner blåsten enda hit. burr.
  Och torkvindan... Älskar den.
  Har nog inte sagt något om ditt nya bildformat förresten. men jag gillar verkligen att du bytt till stora bilder!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Ett rackarns bra uttryck tycker jag. När det gäller städning :-)

  SvaraRadera
 5. Nu hade det varit skönt med lite sol och värme som kom för att stanna.

  //Linda

  SvaraRadera
 6. Vilken atletisk son du har :-)
  Har lagt till dig i bloglovin nu så att jag inte missar några inlägg.
  Ha en skön tisdag.
  Kram K

  SvaraRadera
 7. Hej! jag skulle vilja tipsa om en rolig bloggtävling. Gå in på http://www.popspel.se/contest.html för mer information

  Vinsten är 500 kr i upplevelser från Upplevelser.com
  Kom igen och var med och tävla om ett kanonpris! :)

  SvaraRadera
 8. Det var lika blåsigt här hos oss igår, ingen sommar väder alls :(

  SvaraRadera
 9. Här blåser det också massor. Irriterande! Ridningen går ju sådär, hästarna blir lite väl pigga... Men det är bara att be en stilla bön och hoppas man överlever. Är det fara för träd i huvudet stannar jag inne:)

  SvaraRadera
 10. Oj jädrans vilket hopp - tänk om man kunnat gjort något liknande :)))

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!