söndag 20 maj 2012

Alltså, jag gillar Örebro

Örebro är en stad i min smak, den är alldeles lagom stor för min del, jag behöver inte vara så rädd för att inte hitta eller så :). Och mycket fina inredningsbutiker finns det och härliga parker att strosa i, precis vad jag gillar. Så här på våren eller försommaren (kan man säga att det är det nu?) är det så fint med alla grönska och vattnet, och man ser verkligen hur alla njuter av att äntligen få komma ut och njuta, folk sitter på filtar i parkerna med picknickkorgar och myser.

Ett måste för mig när jag är i Örebro på våren/sommaren är att gå till Wadköping och äta glass, det är så fint där. Och så har de en perfekt leklada där barnen älskar att leka och det är nästan så att jag blir sugen på att leka själv ;).En massa "leka affär" blev det och så har de en avdelning med en ko, en häst och en gris som man kan pyssla om (inte riktiga utan träfiguer kanske jag ska tillägga), men våra små var mer inne på försäljning av diverse saker :).En nyvaken gosse med glass, isglass är barnens favorit men mamman gillar mest daimstrut.

Ja det blev verkligen en lyckad dagstripp till Örebro och trots ett knökfullt tåg så gick tågresan också bra och jag lyckades få på vagnen :).

Ha en skön söndageftermiddag, ikväll blir det äntligen yoga för min del igen.

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut av bilderna att döma! Njut av yogan! Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint det såg ut där:) Underbara bilder!

  SvaraRadera
 3. Vad fint! Jag blir jättesugen på Örebro!

  Gott med glass, sommarkänsla

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det ser ut, nu blir jag sugen på att åka dit. På Nordiska museet i Stockholm hade de iaf förut, jag tror den är kvar, något som kallades Lekstugan, där man kunde lika affär och mata höns och hämta vatten i brunnen osv - liksom leka förr i tiden... det var jättefint också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det lät spännande, får nog bli en tripp dit då i sommar :).

   Radera

Tack fina för din kommentar!