torsdag 3 maj 2012

Vad döljer sig bakom dörren?

Ja men nu får väl aprilvädret ta slut ändå, nu är det ju faktiskt maj. Det sägs att det ska komma snö här inatt, har ni hört något tråkigare? Men det är bara att gilla läget, det är med vädret som med livet, det går upp och det går ner och som med min löpning också, där går det verkligen upp och ner och under dagens pass var det ner, fy det var bland den värsta milen jag någonsin sprungit, benen kändes tunga som bly. Äsch nog med negativit nu, nästa pass blir nog kanon!

Vad gömmer sig bakom dörren?


Vad tror ni gömmer sig bakom denna dörr? Det är en gammal jordkällare som vi har på gården, tyvärr är den i så dåligt skick så vi använder den inte, men det är ett fint hem för spindlar. Bakom denna dörr finns det nämnligen ett helt gäng med spindlar och det är inga fjuttiga utan de är faktiskt rätt stora och så hänger det vita kokonger (heter det så???) ner från taket, jag ska nog ta med mig kameran ner och fota lite så kanske jag kan visa er godingarna :).

Ha nu en fortsatt bra kväll alla fina människor där ute!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Jag vägrar mer kallt väder, kommer att sätta mig ner o tjura :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka fin-fina bilder! Fast det låter ju sådär kul och gå in där om det kryllar av spindlar...

  SvaraRadera
 3. Tycker dörren är fin! men vet inte om jag behöver nån bild på spindlarna.... barnen tog sönder en sån där kokong en gång och ut kom tusentals små spindlar! Är inte speciellt rädd för spindlar i vanliga fall, men då blev det lite för många:o

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Läskiga spindlar... usch! :)
  Önskar en fin FREDAG!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!