söndag 22 juli 2012

Så himla bra

Hemma igen efter en så himla bra semestertripp till min syster med familj. De har nyligen köpt hus och det var så roligt att få se hur fint de bor, underbar miljö! Tack snälla ni för att vi komma och vara hos er.

Jag kommer inte att skriva så mycket utan bilderna får tala för sig själva :). Självklart har inte allt varit frid och fröjd, lillgossen hade lite problem att sova ett par kvällar och bara skrek rakt ut nästan i panik, men jag måste ändå säga att det är det enda som varit jobbigt, annars har allt varit toppen och alla barn har varit så nöjda!

När vi kom fram så tittade solen fram och vi fick äntligen lite värme och värme och vattenlek hör ju liksom ihop :)

Ett måste när man är i Karlstad är att besöka Mariebergsskogen. Det är kanonfint och det finns så mycket roligt, fina lekparker, djur, fina byggnader och så finns det minigolf vilket är toppen när man också har lite större barn.


Ett besök till Alsters herrgård kan också varmt rekommenderas. En väldigt fin herrgård med restaurang och café och underbar miljö.




En solig och fin kalasdag blev det och så härligt med en egen flagga att hissa :). En massa gott fika löstes av med en massa gott grillat. Det var riktigt skönt att ta sig en promenad ner till stranden på kvällen efter att ha tryckt i sig en massa godsaker. Jag har blivit en riktig badkruka så det blev inget kvällsdopp för mig, men äldsta grabben och flera av mina syskon vågade sig i. Gick knappt att fota i mörkret, det blev bara suddiga bilder.


Oj oj så mycket bilder det blev, och ändå är det bara en bråkdel av alla bilder jag tagit, det är ju så svårt att välja ut vilka man ska visa här :). Nu är vi bara hemma och tvättar lite och sedan sticker vi till stugan. Det innebär att mina besök hos er kommer att vara fortsatt dåligt men desto mer har jag att se fram emot när vi är hemma igen :). Ni ska veta att jag blir så himla glad över era kommentarer och jag får så dåligt samvete att jag inte kan kika in hos er och lämna kommentarer tillbaka, men efter semestern så blir det bättre det lovar jag.

"Den egentliga kärnan till all vänskap och kärlek är detta, att man lika gärna delar sin väns lidande som glädje." Droste-Hülshoff


Ha det toppen!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

  1. Njut av att vara ledig!!

    UNDERBARA bilder! Vad härligt ni har haft det. Och jag är precis som du, kan inte välja så ibland blir det en "bildbomb". Tycker själv att det är roligt att se många bilder så bring them on ;)

    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, så mycket fina bilder. Och somriga, ni verkar ha haft bra väder:)
    Så där är det ibland att man får prioritera och läsa bloggar får man vänta med när det finns annat att göra. Det blir lite si och så för mig också nu.
    Ha det bra och vi synes när tid finnes:)) Kram!

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder! Du är så duktig på att fotografera och att få in dem på bloggen sen. Man ser verkligen vilka underbara dagar ni har haft.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  4. Syns verkligen hur bra ni haft det!:) Kul att du delar dem med oss.
    Är det semester så är det, bloggar kan man läsa sedan. Njut du av härliga dagar med familjen istället.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Så mycket härliga bilder! Sommar! Å en massa gott att äta och jag gillade skylten :)
    Hoppas ni får lite mer sol på er nu.
    Kram Suss

    SvaraRadera
  6. Gud vad många fina bilder du visar, man ser verkligen hur mysigt ni haft det! Kram Nilla

    SvaraRadera
  7. Vilka underbara foton, du är duktig på att fotografera :)

    Du är hjärtligt värkomen tillbaka :)

    Önskar dig en fin kväll :)

    Fru P

    SvaraRadera
  8. Ja, bilderna talar verkligen för sig själva. Underbart!
    Och är det inte lite så för oss alla. Att vi inte alls hinner med att läsa och kommenter i samma utsträckning nu när det är sommar och semester. Man får ta det i omgångar :)
    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!