måndag 16 juli 2012

Frieri

Barnen sover gott, jag har varit ute på gården och fotat lite och sätter mig nu nöjd och tacksam i soffan.

Vi har haft två jättebra dagar i stugan och haft så trevligt sällskap av en fantastisk vän och hennes fina barn. Det är så härligt att se hur bra de små leker med varandra, ibland alla fyra och ibland delar de upp sig två och två. Och vi mammor har fått mölighet att snacka en massa. Idag när min lillgosse lekte med vattenpistol med vännens yngsta tös så säger han plötsligt "Vill du gifta dig med mig?", så himla sött :-). Tack för att ni höll oss sällskap och förgyllde de här dagarna!

Imorgon blir det till att åka hem tidigt och tvätta och packa för att på onsdag åka och besöka "systra mi" i Karlstad, det ska bli så skoj!

"Kärleken kan såras men inte raderas. Varenda gång någon väljer att göra en god handling vinner kärleken en liten seger. Det är modigt att älska. Och livsnödvändigt." Patricia Tudor-Sandahl

Jag hoppas att er dag varit riktigt bra!

Kram Jennifer





8 kommentarer:

  1. Låter som en riktigt härlig dag!

    kram CC

    SvaraRadera
  2. Tack själva för ett par riktigt mysiga dagar. Håller med så härligt att se å höra på dom när de leker, å frieriet var så gulligt ;-) sen är de ju kul för en annan å få snacka av sig lite oxå. Å solen tittade ju oxå fram :-)) Här var de två tjejer som pratade i mun på varandra hela tiden när de skulle berätta för pappa vad de gjort, å de var tvugna att ringa mormor å morfar oxå å berätta å Nova sa hon skulle gifta dig ;-) ha de riktigt mysigt i Karlstad nu. Kram vännen <3

    SvaraRadera
  3. Hörs som en riktig mysdag :-)
    Sov gott
    Kram K

    SvaraRadera
  4. Guldstunder! Och vad gulligt med ett litet frieri så där direkt ur hjärtat. :)

    Ha det nu fint hos din syster och ta det lugnt på vägarna.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Mmmm...vad gulligt med frieri ;) Det är så härligt när känslor kommer fram barn emellan.

    Vad fint ni hade det. Minns hur det härligt det var när barnen lekte bra ihop och de vuxna hade en chans att prata också.

    Kram!!

    SvaraRadera
  6. Vad gulligt! Hoppas du får en fin dag idag också!

    SvaraRadera
  7. Vackert, vilken fint citat du delger. Vad goa ungar är, och så kul de har tillsammans.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!