måndag 9 juli 2012

Fästingbett

Usch vad jag ogillar färstingar. Jag har inför den här sommaren gått och funderat över det här med fästingar och vaccination och tänkt att jag ska ringa till vårdcentralen men jag har inte fått tummen ur och ikväll så hittade vi en fästing på min älskade lillgosse och jag sitter nu med världens ångest att jag inte fixat med vaccination. Jag försöker förstås att tänka att det inte är någon fara men jag blir inte av med oron. Allt annat som jag hade tänkt skriva om blev liksom att kännas så banalt, men jag inser att jag måste tänka positivt, inget blir bättre av att jag mår dåligt och tänker på otäcka sjukdomar.

Det har varit vissa trevliga saker idag men det negativa har vägt över, dagen började med datorkrasch. Som tur är är de flesta bilderna överförda till en extern hårddisk, men mitt bloggande kommer inte att bli samma sak till dess att jag fått ordning på den, vilket jag hoppas att vi får. Jag lånar makens jobbdator men där har vi inget program så att jag kan föra över bilderna från kameran så det får duga med foton från telefonen så länge :(. Detta med datorn kändes verkligen tråkigt och jobbigt men som sagt nu känns det som en riktigt banal sak och jag inser hur dumt det var av mig att bli upprörd över en sådan grej.Ja här ser ni det positiva, en ny tidning i postlådan och en härlig lunch med mina älskade.Och så har vi det här med regnet som bara vräker ner, känns också banalt just nu, vad gör väl lite regn ,eller en massa regn, det är ju bara vatten för guds skull!

Mina underbara småttingar, älskar er så!


Nog för idag, jag hoppas att alla ni underbara människor har haft en riktigt fin dag och att ni får en bra kväll!

Kram Jennifer

10 kommentarer:

 1. Kram till dig med är så härligt och läsa din blogg och titta på dina bilder det gör mig glad
  //Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta, nu blir jag glad :). Kram Jennifer

   Radera
 2. Fy för fästingar!
  Jag tycker inte heller om de där små krypen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hittade en fästing på mig själv i onsdags. Är verkligen otäcka djur. Jag och barnen har vaccinerat oss, maken fick det via sitt jobb. Håll koll på det bara, är ju inte alltid det blir något av det.
  Här ska det regna de närmsta dagarna, så nu har jag handlat så jag kan baka imorgon.
  Tråkigt med datorn också. Måste fixa en extern hårddisk.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Dina bilder gör mig också glad, men jag förstår känlsan med datorn och fästningarna! De senare har jag respekt för, man vet aldrig. Datorer är ju som de är...bra att du har back up!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Försök att inte oroa dig!
  Det här med regn. Visst det är bara vatten. Men man blir så mycket gladare om solen skiner :-)

  Ha en fin dag.
  Kram K

  SvaraRadera
 6. Kul att hitta hit till din trevliga blogg, fästningar är ett otyg, i vår familj har vi vaccinerat oss ! Ha en bra dag !

  SvaraRadera
 7. Hej vännen visst är det äckligt med fästingar, men som tur är oftast inte farligt. Hoppas det löser sig med datorn! Må så gott kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 8. Det är jobbigt med jobbiga grejer även om de kan ses som triviala... hoppas det ordnar sig med datorn och att du får fler fina stunder med familjen :)

  SvaraRadera
 9. Tråkigt med fästigbett och datorkrasch hoppas att det löser sig! Blev nästan hungrig när jag såg din goda sallad. Du visar alltid fina bilder tycker jag, nåt som jag är dålig på.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!