torsdag 12 juli 2012

Kalasdags

Regnet verkar ha kommit för att stanna men om dagarna får vara som den här så spelar det inte så stor roll för idag har vi haft en toppendag! Började dagen med en joggingrunda, det blev bara 5 km men det gick skapligt med magen. Jag försöker lära mig att springa på ett annat sätt och det verkar vara bättre för magen, men jag måste verkligen koncentrera mig och det går inte alls fort men hjälper det så blir jag så himla glad!!!

Har en plan att springa alla dessa spår på ett och samma träningspass en gång i veckan som träning inför Lidingöloppet i höst, så jag håller verkligen tummarna för att min mage ska hålla och att det är min hållning som varit så dålig och gjort att jag fått kramper i magen.

Efter en bra start på dagen så väntades kalas hos en underbar vän på eftermiddagen, hennes fina dotter fyllde 5 år. Vi träffades i föräldragruppen när vi väntade våra små töser och har umgåtts sedan dess och jag är så tacksam att de kommit in mitt liv.

Så fint dukat!

Blev lite smått förälskad i flaskan :).
Ballonger, ett måste på kalas :)!

Vilken lycka att få rida!

En rolig skattjakt blev det också, och skatten var godis, mums! Mamman fick smaka :)

Oj, vilket kalas det var, barnen hade så roligt och vi mammor hann snacka lite också! Imorgon väntar ännu ett 5-årskalas hos ännu en underbar vän som vi lärt känna på samma sätt :).

"Många människor kommer och går men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat." Eleanor Roosevelt


Må så gott fina ni!

Kram Jennifer

14 kommentarer:

  1. Så härligt med kalas. Och jag gläds med dig över dina framsteg i löpspåret. Håller alla tummar jag har att det snart är problemfritt.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hoho! Klart jag önskar dig bättre väder, detta är ju för j... rent ut sagt. Jag vill ha mera semester men det blir inte innan det kommer fint väder. Vad duktig du är, jag får bara ont i höfterna när jag springer:((( Håller tummarna för dig. Härliga bilder vännen....Kram till dig från mig

    SvaraRadera
  3. Så fint dom gjort till kalaset! Och dom där bullarna ser ju helsmarriga ut! Åh vad jag blev hungrig!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Sitter med en tår i ögat av lycka då jag läser dina varma ord :)! Tack fina Du för att Du finns och för att jag/vi fått äran att lära känna Dig/er <3! Tacksam <3!
    Åååå vad fina kalaskort du fått till!

    Håller alla tummar jag har för att din nya löpteknik ska fungera bra.

    Kramis

    SvaraRadera
  5. Duktig du är som springer på morgonen!
    Så mysigt på kalaset.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jättefint och så härligt dukat! När man möts i ett speciellt skede i livet, tex när man ska få barn, är det så härligt när man blir nära vänner och man delar mycket tillsammans.

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Alla på en dag.....!!!!! Bravo!
    Så fint och roligt på kalaset.
    Önskar dig en mysig och solig helg
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  8. Härligt med kalas...:)
    Skönt att det känns bättre med magen!

    SvaraRadera
  9. Mysigt!!
    Fina bilder och ja flaskan är söt.
    Bullarna ser grymt goda ut!

    Heja dig vännen
    Många kramar, K

    SvaraRadera
  10. Roligt att läsa att du kunnat springa såpass långt utan att få ont!:) Jag har också ändrat min löpstil något för att skona fogarna och det går heller inte fort. Inte än i alla fall!;)
    Mysigt med kalas!:) När vår dotter var ett par månader gick jag babymassage med henne. Från den gruppen är vi tre mammor som fortfarande träffas ca en gång i månaden och i höst blir tjejerna 10 år. Vi mammor trivs super bra ihop och även tjejerna.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Lycka till med träningen vännen och vad mysigt med kalas! Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera
  12. Mysigt med 5-års kalas. Både för barn och vuxna. :)

    Men du, det är ju verkligen inte bra att du får så ont i magen då du springer. Så ska du ju inte behöva ha det. Vad tror läkarna att det kan vara? Och går de vidare föratt ta reda på varför du har det som du har det? Jag hoppas att det ger med sig snart. Ta hand om dig vännen.

    Trevlig helg!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läkarna vet inte alls vad det kan vara, i och med att de inte hittade något på röntgen så släppte dem det. Det känns såklart inte bra, men jag har fått tips om en osteopat (jag tror att det hette så) som behandlar muskler och även "knäcker" vid behov så jag tänkte att jag ska gå till honom få se vad han säger, om han tror att det kan vara så att musklerna blir att krampa på grund av att kotorna i ryggen inte sitter rätt och att jag blir att snedbelasta magmusklerna så mycket att jag får kramp. Tack så mycket för din omtanke, det värmer verkligen! Kram Jennifer

      Radera

Tack fina för din kommentar!