lördag 28 juli 2012

Dunder och brak

Idag tittade inte solen fram riktigt lika mycket, men vad gör det när man har en fantastisk familj att vara med. Här har vi alla hjälpts åt att gräva för vår lilla uteplats som vi håller på med, lilltösen grävde på riktigt bra :-). Det är så roligt att barnen vill vara med och hjälpa till och jag tror det är nyttigt också att de får känna att de får vara med.

Och så hade ju lillgossen fullt upp idag, han fick en liten batteridriven fyrhjuling igår och oj så nöjd han var, han har åkt runt både ute och inne :-)

Lördag idag, och det innebär ju lördagsgodis och jag hittade en farlig godisaffär i Hofors, bara 2 mil från stugan. Det fanns så otroligt mycket godis och en massa gott lakrits. Kan garantera att vi kommer att åka dit flera lördagar när vi är i stugan :-).

Dunder och brak var det här på kvällen, det kom en rejäl åskskur, som tur var hann jag och maken hem från vår joggingrunda innan det brakade loss. Och nu sitter jag här i soffan och "jäser" och njuter av mitt godis :-), os på tv men kanske blir det en yatzy snart.

Ha det toppen!

Kram Jennifer




5 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att sonen var lycklig!:)
    Härligt att du kan jogga nu igen! Känner du fortfarande av magen? Har också varit ute idag mellan åskskurarna.
    Gott med godis också!;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får fortfarande ont i magen när jag springer, men det går bättre fast jag får springa väldigt långsamt och jag måste verkligen tänka på att springa helt upprätt, slappnar jag bara av lite grann så känner jag direkt i magen :(. Hoppas att det fortfarande går bra för dig med dina höfter. Kram Jennifer

      Radera
  2. Ni verkar ha haft det suveränt idag. Vad härligt!!!
    önskar dig en fin söndag då lördagen snart är slut.
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  3. Farligt gott godis....så gott det låter!! Och perfekt att få äta upp det i soffan på kvällen. Jag älskar lakrits! Behöver lakrits ;)


    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej Jennifer, låter mysigt att vara med familjen och jobba i hop! Godis är aldrig fel och extra mysigt att sitta inne och äta när det åskar! Må så gott vännen kram från Maria

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!