lördag 4 januari 2014

Känns som min grej nu

Idag vaknade jag bredvid min lillgosse, han gav mig en varm kram och klappade mig på kinden. Det gör mig alldeles varm i hjärtat och jag blir så lycklig.




Vi har haft en skön lördag. Inget annat inplanerat än lite lek och middag med vänner här hemma. Hur ska jag fixa att börja jobba sedan? Det här med lediga dagar känns som min grej nu ;). Men men, det kommer troligen gå bra att börja jobba på tisdag, det brukar ju göra det. 

Idag körde jag ett svettigt pass på motionscykeln, det är en sådan skön känsla när svetten dryper om en och musklerna blir skönt trötta. Jag var egentligen sugen på backintervaller ute i lilla slalombacken men min häl gör lite ont efter att jag börjat promenera och jogga lite igen. och jag vill inte riskera att köra på för hårt med den nu.



 

Lite tulpaner fick följa med hem från affären och hamnade på middagsbordet. Det var ju lite tomt nu efter att julblommorna plockats bort och lite fint vill man ju ha när man får gäster ;). Det blev en trevlig middag och kidsen körde BeyBlade-fighter och kurragömma. För att sedan få ta det lite lugnt och äta glass och titta på Bolibompa.

Sedan blev det bara till att slappa i soffan och titta på "Det största äventyret". Jag gillar sådana program och blir sugen på att ge mig ut på vandring. Kanske inte direkt i sådan tuff miljö, jag kan nöja mig med svenska fjällen till att börja med :).




Jag hoppas att er lördag varit bra och att ni får en fin söndag!

Kram Jennifer 

9 kommentarer:

  1. Håller med dig angående ledigheten, skulle gärna vara ledig ett tag till!:)
    Jag har provat att jogga lite idag. Körde intervaller, fem lyktstolpar gång och fem lyktstolpar jogg i 3 km och det kändes riktigt bra. Är dock extra stel nu ikväll i höften, så imorgon blir det rehabträning.
    Ha en fortsatt skön ledighet!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket mysigt sätt att vakna på. Och du har rätt, det är allt bra lätt att vänja sig vid denna ledighet :)

    Skulle oxå gärna ge mig ut på lite vandring. Kanske något vi skulle testa på någon helg??

    Ha en bra söndag! Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Så mysigt ;-) som jag längtar till sovmorgon (ja vi delar på uppstigning här) men idag så vaknade han 5.30, uppe i två Tim sen låg vi i sängen och helst plötsligt somnade han så vi somnade om både min man och jag... Men nu är jag uppe med stora helt ok kl är ju "mycket" 9.10 hehe...
    Man kommer nog snabbt in i jobbrutinerna...
    Så trevligt med vänner på
    Besök, själv njöt jag av att vara ensam hemma :-) ja Lille N sov iofs!

    Ha en fin söndag
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Ja visst kan man vänja sig vid lediga dagar :) Så skönt. Kram.

    SvaraRadera
  5. Jag gillade också det äventyret. Hoppas du får en lika fin söndag! Kram Nilla

    SvaraRadera
  6. Vad fint med tulpaner. Gillade även ljuslyktan bredvid. Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Härliga tulpaner!! Gillade också det programmet - kan bara föreställa mig hur tufft det måste varit! Kram Sara

    SvaraRadera
  8. Gillade också det programmet, skulle så gärnavilja testa något liknande ( dock inte i Alaska) föredrar varmare länder. Funderar också på hur det ska gå att jobba, är ju så underbart att vara ledig. Kram Kram

    SvaraRadera
  9. Åh, vad mysig din lilla kille är! Min WIlma har börjat klappa mig på kinden när jag nattar henne och säger "hej mamma" med den gulligaste rösten. Jag bölar nästan av lycka..;) Vi såg också det programmet igår, vilkat kämpar men jag håller mig till att titta.. Imorgon åker vi hem från fjällen, får ångest bara jag tänker på jobb, usch!

    Fin kväll till dig, kramar!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!