fredag 17 januari 2014

Det enda som gäller

Fredag och ledig dag. Idag höll jag lilltösen hemma trots att hon gärna ville till skolan, men hon har haft sådan hosta så jag tyckte att det var bra för henne att vara hemma och få vila upp sig lite. Både jag och kidsen var trötta, de retades och bråkade ganska rejält med varandra under förmiddagen. Jag försökte mig på att städa, men när jag nästan var klar med nedervåningen så fick jag nog, blä vad tråkigt det. Jag skippade resten av städningen, och vi gick ut en liten vända och så hade kidsen som önskemål att käka lunch på Kupolen så så fick det bli :).Fick lite hjälp med skottning :).


Det var en riktigt fin vinterdag.


Hade gärna fotat mer, men det blev hungriga barn som ville åka iväg och äta.


Imorgon blir det en tur till Gyllbergen för lite skidåkning med vänner. Det ska bli riktigt skoj och så får jag testa mina nya skidor, även om det bara blir i barnspåret. Men barnspåret är nog en bra början för mig, för jag och längdskidor är inte någon jättebra kombination. Jag hade turen att fynda ett par skidor på Team Sportia, så nu har jag inget att skylla på, nu är det bara att ge sig ut i spåren och träna, träna, träna, det enda som gäller om man vill bli bättre ju. Är lite skraj bara, för förra året när jag skulle åka med kidsen så fastnade snön under mina skidor och jag tog mig inte fram över huvudtaget. Jag testar tejp den här gången, och jag hoppas att jag lyckades få på den rätt. Vi får väl se, jag återkommer imorgon om hur många svordomar som flugit ur min mun där i spåret ;).
Önskar er en riktigt fin lördag!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Åh vilka härliga bilder! Vi har också fått snö inte mycket men lagom nog för en tur till pulkabacken, ska bli kul!
  Ja det är inte klokt vad tiden springer iväg... Att börja skolan är stort både för oss vuxna och för barnet!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt! Ingen snö här, tyvärr! Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Vilka jättefina vinterbilder, du är ju värsta fotografen:) Ha det så mysigt med skidåkningen kramar från Maria

  SvaraRadera
 4. Tänk, snart har du bara skolbarn! Tiden går alldeles för fort ibland. Här ska det ju väljas till gymnasiet...
  Jag körde med tejp på mina skidor hela förra vintern och det funkade oftast kanon. Tejp och nysnö var väl den enda kombinationen som inte var så bra. Jag har åkt 12 km idag, men då med den vallan som var kvar sedan "Tjejvasan". Funkade rätt ok! Ska försöka komma iväg tidigare imorgon så jag kan åka milen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilja härliga bilder du bjuder på! Låter som ni haft en bra dag trots allt. Hoppas hela helgen blir lika bra. Kram.

  SvaraRadera
 6. Härligt med längdåkning, ger ju grym träningsvärk både här och där.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!