tisdag 28 januari 2014

Blev en dusch i iskallt vatten

Inte trodde jag väl att jag skulle ge mig ut i ett skidspår i mörkret med en pannlampa på huvudet. För något år sedan hade det aldrig fallit mig in att göra det. Men nu när jag vill lära mig att åka skidor och få in det som träning så känner jag att jag behöver kunna ut på kvällarna och åka efter att kidsen somnat. Har en go vän som var förbi med en pannlampa som de har till försäljning så att jag skulle få testa att åka med en och det blir till att köpa den, det var ju perfekt. Jag bor nära ett skidspår, det är väl bara ca 1km promenad så är jag framme, så det är smidigt och bra :). 
Det gick väldigt tungt idag, trötta och tunga ben, skavsår och absolut inget fäste. Men det var skönt ändå och riktigt roligt. 

Väl hemma så såg jag fram emot en varm och skön dusch. Men tji fick jag, det blev en dusch i iskallt vatten, fy tusan vad hemskt det var. Maken hade försökt få bort ett stopp i avloppet i tvättstugan genom att spola varmvatten och tydligen tömt varmvattenberedaren. Ja ja, det gick ju bra ändå, jag överlevde ;). Det är vid sådana tillfällen man inser hur bortskämd man är med att alltid ha varmt vatten.

Tror det får bli till att krypa ner i sängen nu och värma mig.

Sov gott!

Kram Jennifer 

4 kommentarer:

 1. Heja dig! Ut i skidspåret med pannlampa - verkligen impad!

  Kalldusch har jag också varit med. Det var…iskallt :-)

  Skönt att krypa ner i sängen, det tänker jag också göra nu.

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. pannlampa, det är bra, när man vill ut och träna.. Tipsa mig gärna om din om du tycker den är bra..
  Jag vill också åka längd men vi har inte tillräckligt med snö, och då bor jag utan för Umeå..

  SvaraRadera
 3. Åh fy din stackare. Att duscha kallt är ju en mardröm! Kram.

  SvaraRadera
 4. Perfekt med pannlampa... då finns det inga ursäkter ;-) Men duscha kallt efter det kändes mindre lockande. Brrrrrrr!!!
  Kram på dig!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!