fredag 24 januari 2014

Lata oss

Äntligen fredag! Idag lyckades jag låta bli att snooza och tog mig ur sängen för att åka iväg och köra ett träningspass. Det blev uppvärmning i roddmaskinen och sedan diverse övningar på gymmet, så skönt.

Idag tog vi oss en promenad ner till skolan för att lämna lilltösen. Vi brukar lata oss och ta bilen, det är lite väl långt för lillgossen att gå fram och tillbaka i ett svep, men nu funkar det ju att dra honom på kälken, perfekt!


Storsyrran ville såklart dra lillbrorsan. Han däremot ville helst att mamma skulle dra :).


Så blev det ett stopp i lekparken på väg. 


Väl hemma har vi bara haft det lugnt och skönt, jag och lillgossen. Tittat lite på film, spelat spel och så blev det till att baka lite muffins. Nu är det snart dags att hämta lilltösen och sedan bär det iväg till kompisar för lek och pulkaåkning :).

Ha en fortsatt bra fredag!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Bästa starten på dagen.... De gånger man väl tar sig upp.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Det låter som en härlig start på dagen. Snooze och jag är allt för bra vänner. Jag har funderat många gånger på att göra slut men har liksom inte kunnat.... Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Tänk vad bra en del dagar startar :-) Underbart!!
  Hoppas ni har en fortsatt finfin helg. Kram från mig.

  SvaraRadera
 4. Den där dalen känner jag igen! Gått där många gånger under skoltid plus alla de åren jag harvade i Hönsaberget!! (Hittade dig tack vare Tre har blivit 4)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!