torsdag 30 januari 2014

Skönt att slippa ta fighten

Hade fixat en tid hos frisören till äldste grabben idag efter skolan. Så det var bara till att hämta alla kids från dagis och skola och sticka iväg. Jag frågade lillgossen om jag skulle höra om det fanns tid till att klippa honom samtidigt. Jag har alltid klippt honom själv men han var så långhårig och jag trött så tänkte det kunde vara skönt att slippa ta fighten som vi har när jag klipper ;). Så klart ville han ju göra som storebror och turligt nog så fanns det tid till honom också. Han satt så snällt och fint där i stolen, lite skillnad mot hur vi har det hemma.
Måste säga att frisörskan var hur go som helst med honom.

På kvällen stack jag iväg på ett Core-pass, jobbigt och bra :). Nu tänker jag sjunka ner i badkaret och bara ha det gött.
Redan fredag imorgon, härligt, hoppas ni får en bra sådan!

Kram Jennifer 

4 kommentarer:

 1. Så fin han blev, tror jag måste testa att ta mina till frisör också snart, innan de inser att jag klipper någon sorts Gustav Vasa look a like frisyr...,,,
  Kram

  SvaraRadera
 2. Barn kan ju bli helt hemska när de blir klippta! Min mamma klippte alltid Wiggo när han var liten men han var hysterisk så tillslut blev det frisören, gjorde ont i mormors hjärta att se honom så förtvivlad!
  Skönt att det fungerade utan en massa fighter!
  Skönt med bad och en tidning
  Ha en skön ledig fredag och en härlig helg
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Det där såg verkligen härligt ut! Trevlig helg :)

  SvaraRadera
 4. Så skönt att det fixade sig med klipptid för båda. Måste säga att jag själv aldrig har varit till en frisör, men börjar längta efter det nu, och klipper samtliga i familjen själv hemma. Lite lyx ändå att gå till proffs. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!