måndag 20 januari 2014

Ett och annat skrik

Idag gjorde jag det, jag gav mig ut i längdskidspåret. Det var på vingliga ben och det gick inte fort, men roligt var det. Och som tur var så var det inte så mycket folk där för ett och annat skrik i nerförsbacken blev det :). Och så var det ju några fjuttiga uppförsbackar som gjorde att mina armar blev totalt slut. Jag har liksom fel teknik antar jag, jag ropar ut ett HJÄLP!!! till dig Carina, kan jag få mig några lektioner av dig :)?

Jag hade sällskap av maken. Har nämnt tidigare att jag blivit lite sur över att han springer bättre än mig trots att jag tränar betydligt mer än honom. Men nu i skidspåret så stack jag ifrån honom, yes, äntligen fick jag känna att min träning verkligen ger något ;).



Nu är det dags att krypa ner i sängen. Hoppas på lite skön träningsvärk imorgon.

Ha det bra!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Vad kul att du kommit ut i skidspåren. Lovar att du kommer bli fast :). Och självklart kan vi köra några lektioner. Säg bara till.

  Ha en fin tisdag! Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Har tänkt att jag skulle vilja åka längdskidor, men kom på att jag inte skulle klara varken ner eller framförallt uppförsbackar. Duktig är du och kul att du klår maken hi hi.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Avis på dig som fått åka längd, jag längtar efter första turen.. Vi har fått snö och kallt men inte tillräckilgt för att de skall kunna spåra. Men snart..

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det verkar med skidåkning. Jag skulle definitivt kunna tänka mig att pröva på att åka längdskidor. Utför vill jag inte åka då jag både är höjd- och farträdd ;) Kram.

  SvaraRadera
 5. Förstår känslan, gött att slå mannen i spåret. Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!