onsdag 8 januari 2014

Riktigt skoj

Idag efter jobbet slog tröttheten till. Så det har blivit en lugn kväll, men vi orkade i alla fall fixa pannkakor jag och lilltösen :). 

Problemet på jobbet kvarstår och det är fortsatt prio så jag har jobbat vidare med det. Måste säga att det är riktigt skoj, jag gillar när det är lite tempo, möten, saker som måste diskuteras och beslutas. Det enda lite jobbiga är att jag ev måste jobba på lördag och söndag och på lördag ska grabben spela SM i futsal. Men jag hoppas komma loss och kunna se någon match i alla fall.Träningsmässigt går det segt. Jag känner mig svag i kroppen. Styrketräningen funkar fortfarande inte, armar ben är som spaghetti. Så nu blir det lite trampande på cykeln innan det är dags att se fortsättningen på Maria Wern. Flera med mig verkade irritera sig över en del saker, men jag vill ändå se hur det slutar.

Ha det!

Kram Jennifer 

7 kommentarer:

 1. låter som du är i en svacka men bra att du frtsätter att kämpa ändå! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Det här kanske låter knäppt, men jag tycker att det känns bra att det inte bara är jag som kommer i svackor utan även proffs som du:
  Jag har varit supertrött idag, så nu snart är det sängen som gäller.
  KramHelena

  SvaraRadera
 3. Hoppas du finner energi och styrka. Ha en fin dag. Kram.

  SvaraRadera
 4. Trötthet?? får man ens skriva när jag somnade igår??? runt kvart över sju halvåtta kanske!! ojoj... men det var också irritation inblandat så tanken var väl att "moget"´gå och lägga sig och bara glo! ja alla dagar är inte tipp topp...
  Det var en lång första dag men är det kul så varför inte.. Hoppas att du hinner till sonen en stund på lördag!

  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du hinner till sonen på lördag, det är vi dessa tillfällen som det är enkelt att se vad som är viktigast i livet.
  Mmmm vet inte vad jag tyckte men känslan efter Maria Wern var mer, just ja det var ju en svensk produktion, vad hade jag väntat mig. Helt plötsligt blev jag världens surkärring, vilket inte alls var min mening.
  Tänk vad två dagars jobb kan göra med en =)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja nu vet vi ju hur Maria Wern slutade och det var ju inte riktigt som man trott. Första avsnittet i alla fall:-) Kram Sara

  SvaraRadera
 7. Tycker som du att det är roligt när det händer saker på jobbet, tiden flyger iväg! Men jag hoppas du hinner med någon match också!

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!