måndag 6 januari 2014

Sportys lekland

Sista lediga dagen går mot sitt slut. Äldste grabben skulle köra ett pass på Friskis med fotbollslaget efter lunch. Föräldrar fick vara med så jag hade tänkt hänga med. Men så undrade lillebror om inte jag och kidsen ville hänga med till Sportys lekland. Och inte kunde jag väl neka kidsen det :). Så vi åkte dit och träffade lillasyster och lillebror med familj.
Jag kan ju säga det att jag tror jag blev lika svettig som om jag skulle ha kört passet på Friskis :). Vi hade kanonskoj, det klättrades och åktes rutschbanor och jag tror jag skrattade mer än kidsen. Det var gött att få svalka sig med lite läsk och glass.

Nu är det dags att natta barnen sen kanske det får bli en filmkväll.

Ha det gott!

Kram Jennifer 

3 kommentarer:

 1. Även om jag jobbade tors fre så har det varit en skön och härlig ledighet!
  Samtidigt som rutinerna är välkomna eller?? Eller inte hehe!
  Vilken härlig dag på ett lekland det var ett bra tag sen sen sist då stora killen ibland är väldigt "stooor" enligt honom själv!
  Skönt att komma ut på en promenad, jag var precis ute skulle blanda pw med intervaller.... Blä ingenting kändes bra, men jag tog mig runt iaf och bet ihop!
  Ha en bra dag på jobbet imon
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. kan vara riktigt kul att vara på ett sånt ställe - om man är utrustad med humör, tålamod och klättervänliga kläder! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Riktigt roligt brukar det vara på dessa lekland.
  Kram fina.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!