fredag 3 januari 2014

Sjusovare

Alltså jag fattar inte vad som har hänt, vi har blivit ena riktiga sjusovare. Lillgossen brukar vanligtvis vakna senast kl 7 även lediga dagar men nu sover vi till kl 9 och igår slog vi rekord och sov til 9.30 allihop. Jag fattar ingenting, men jag tror att vi hela familjen har varit riktigt trötta på slutet, så det är nog välbehövligt. Jag får lätt lite ångest över att sova så men jag försöker tänka att min kropp troligen behöver det. Den här ledigheten har jag verkligen klarat av slappa som jag annars kan ha svårt för, känner mig faktiskt nöjd :).
Uno är favoritspelet för tillfället, men det växlar fort, imorgon är det kanske ett annat spel.
Idag åkte julen ut här hemma. Maken och kidsen åkte till Framtidsmuseet och jag tog en vända till Ikea för att köpa nya lampskärmar och sedan åkte stjärnor och allt tillbaka in i kattvinden. Det känns faktiskt skönt. 

Träningsmässigt så blev det en vilodag, så hoppas jag kunna köra på hårt imorgon igen :).
Ha en bra helg!

Kram Jennifer 

3 kommentarer:

 1. Jag ska försöka hinna med att delegera övriga familjen att städa bort julen i dag. Själv kan jag knappt gå :(
  Jag får också myror i kroppen av att sova bort en hel morgon, men som du så klokt skriver, se det som medicin för kroppen och något den behöver för att återhämta sig. Kram.

  SvaraRadera
 2. Här åkte julen ut i torsdags och nu vill jag ha tulpaner på bordet även om det kanske känns lite för vårigt. Å andra sidan behövs det något som piggar upp det hela när vintern är grå, så grå.
  Vi sover också länge om morgnarna och jag börjar fasa för de tidiga dagarna nästa vecka... hur ska det gå?
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Samma här , vi sover längre än nånsin allihopa! Skönt, inom kort ringer den där väckarklockan och det är bara att börja vardagen igen. Vi njuter ett par dagar till va!!?? Kram Sara

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!