söndag 12 januari 2014

Galet skoj

Idag blev det sovmorgon till kl 8. Lillgossen ropade på mig, jag trodde klockan var typ 5-6 men när jag såg hur mycket den var så var det ju bara att kliva upp :). Att inte ha någon tid att passa på morgonen är ju bara så skönt, att sitta länge vid frukostbordet, ta en kopp kaffe och läsa en bok, lovely. 

Eftersom inte tredje boken av Denise Rudberg fanns att låna som e-bok från bibblan så lånade jag hem en annan som jag länge tänkt att jag skulle ta och läsa, "Munken som sålde sin ferrari" av Robin Sharma. Någon som läst den? Jag gillar den verkligen. Den handlar om en advokat som som "går in i väggen", får en hjärtinfarkt i rättssalen. Efter det bestämmer han sig för att göra en förändring i sitt liv. Han åker till Indien och träffar på "the Sagers of Sivana" som är visa män och kvinnor som känner till hemligheten med ett lyckligt, framgångsrikt och upplyst liv. Han lär sig deras hemlighet och återvänder till västvärlden för att sprida kunskapen vidare. Den tar upp mycket tänkvärda saker och jag får mig lite påminnelser och tankeställare.






Det hade kommit ännu mer snö under natten, vilket gillas. Så äntligen blev det en promenad till Bergebo för att åka pulka. Alltså, jag måste ju erkänna att jag tycker det är galet skoj att åka pulka. Och så blir jag lite skraj när det går fort så jag sitter där i pulkan och skrattar och skriker. Än så länge är kidsen så små så de skäms inte över mig, men om äldste grabben hade varit med så hade jag nog varit ganska så pinsam :).



Underbat med snö!!!!
Det är en brant backe och kidsen var hur duktiga som helst med att gå uppför. Det var knappt något gnäll alls över att de inte orkade gå upp.



Glada miner!



Det var lössnö i backen så snön bara sprutade i ansiktet :).
Tacksam över att bo som vi gör, nära skog och natur och bara en kort promenad från Bergebo, en fin motionscentral med pulkabacke (alt en liten slalombacke) och fina löpar/skidspår. Och nu på vintern så är jag inte rädd för att vara där, för då håller sig ormarna undan. Och jag ska försöka se till att komma igång med längdskidåkning, men jag är så fruktansvärt kass på det. Men om jag ska kunna bli bättre så är det bara att börja träna.

Hoppas att ni har haft en fin helg och att ni får en bra start på nya veckan.

Kram Jennifer

6 kommentarer:

  1. Nä så synd att de åkte ut i semi! Vi spenderade kvällen med att kolla när W spelade hockeymatch!
    Vad snö!!! Det sägs att det ska snöa i veckan här... Jag gillar också snö men här på
    Kusten blir det snabbt t slask!
    Jag kan nu bocka av två sovmornar, kl kvart i åtta har minstingen vaknat denna helgen, ok vid fem vaknade han men somnade om mellan oss! Känns ju helvänt på dygnet att vakna "så
    Sent" på morgonen!! Hehe
    Härliga vinterbilder du visar!
    Ha en fin start på veckan
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  2. Här är det minsann ingen snö och det var länge sedan jag åkte pulka, men jisses vad roligt det är!

    SvaraRadera
  3. Måste ta oss iväg till backen vi också! Men igår tyckte vi det var för kallt, -10 och blåsigt. Men det verkar ju som snön ska stanna ett tag, så vi hinner nog:)

    Ha en bra start på veckan!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Visst är det härligt med snö! Jag har läst Denise Rydbergs alla böcker om hon nu inte kommit ut med någon ny nu, för då har jag missat den.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Har läst Denies alla böcker men den som är på bilden har jagmissat. Tack för tipset.
    Kram

    SvaraRadera
  6. UNDERBARA bilder som vanligt :) hoppas allt är bra med dig.

    Ny post ute...hur man gör om loppisfynd :)

    Ha en härlig vinterhelg :)

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!