söndag 22 mars 2015

Ruskigt stark

Söndagen går mot sitt slut och det är hög tid att sova. Det blev en lugn och skön helg hemma. Lördagen bjöd på strålande väder och vi var ute på gården och grejade lite. Så kom brorsan och hans familj och vi grillade lite korv och hade det gott i solskenet.


Lilltösen sov över hos bästa kompisen från lördag till söndag och äldste grabben var på fotbollsläger så vi hade bara lillgossen hemma på lördagkvällen. Vi åt gott och så blev det förstås till att titta på Gladiatorerna. Lite brottning blev det i soffan också, han är ruskigt stark den där lillgossen, tror han skulle kunna bli en bra brottare :).
Om lördagen bjöd på finväder så var det rena motsatsen idag, grått och kallt. Så efter att jag och lilltösen varit på träning på Friskis så höll vi oss inne. Vi städade, fixade äldste grabbens nya garderob och rensade bland hans kläder och så började vi röja i småttingarnas rum inför att vi ska dela av deras rum till två små rum.

Äldste grabben kom hem nu på kvällen och verkade nöjd med lägret. Vi kikade på en Wallander film på Netflix, med maken snarkandes i soffan ;). Men som sagt, hög tid att sova. Löpbandet är bokat 05.30 imorgon.

Ha det bra!

Kram Jennifer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack fina för din kommentar!