torsdag 26 mars 2015

Inte riktigt närvarande

Allt känns lite rörigt i mitt huvud nu, många tankar som snurrar runt och mycket på jobbet. Jag kan känna att jag inte är riktigt närvarande, jag gillar inte den känslan. Jag behöver få stopp på tankarna som gnager i mig, för jag blir trött och får ont i magen av dem. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. När jag tränar går det bra, eller är upptagen med något viktigt. Men jag kan ju inte alltid träna eller vara upptagen med viktiga saker hela tiden. Nej, något måste jag hitta på. Meditation ska ju vara bra så jag funderar på att försöka mig på det.
Våffeldagen igår, så självklart åt vi våfflor med sylt och grädde då, gud så gott det är :). Men med våfflor till middag så blev det ingen matlåda så det fick bli en paniklösning till lunch idag, kokta ägg, avokado och hårdbrödmackor, det blev faktiskt riktigt gott.

Igår morse blev det 8 km på löpbandet, men fy så tråkigt! Det där med att bara nöta på bandet är inget för mig, ska jag köra på löpband så är det intervaller som gäller. Nu på kvällen så var jag ut med grannen och körde pyramidintervaller, jag var så himla nervös över hur det skulle gå att köra dem utomhus. Men det gick riktigt bra och jag lånade makens löparklocka så att jag kunde hålla koll på att vi inte höll allt för lågt tempo. Och nog är det bra mycket skönare att springa ute.
Sen var det bra gött att ta en dusch och sedan sjunka ner i soffan med lite flingor och frön och titta på Berg & Meltzer.

Ha det bra!

Kram Jennifer

1 kommentar:

 1. Något som gnager som du kan ta itu med??

  Mmm jag gillar verkligen våfflor, sen är jag svag för vispad grädde (måste vara fel på mig) alltid en stor rejäl klick som är större än den borde ;-)

  Du är grym på att ta tag i dina intervaller? har du fortsatt med träningen som var i tidningen??


  ha en fin fin fredag
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!