lördag 28 mars 2015

Hatkärlek

Klockan är 8.20 och jag ligger fortfarande i sängen. Jag vet inte när det hände sist :). Småkidsen är hemma hos sin farmor och har sovit där. Men det är ju konstigt det där, när jag sover längre än jag brukar så är jag oftast supertrött när jag vaknar. Men jag ska nog piggna till. Ute skiner solen och nu på förmiddagen ska vi titta på äldste grabbens fotbollsmatch. Och sen ikväll blir det 20- och 60-årsfest. En av mina småsystrar har nyligen fyllt 20 och om några dagar fyller pappa 60. 
Igårmorse körde jag 30-s intervaller på löpband. Och som jag sagt tidigare, jag gillar verkligen att köra de där korta intervallerna, eller ett rättare ord är nog hatkärlek :). Men idag har jag trötta och stumma ben känner jag, så idag får det bli en vilodag. Jag är bra sugen att köra ett styrkepass men jag vet ju att min kropp behöver vila ibland så det är bäst att ge den det.

Men nu får det vara färdigslappat, nu är det dags att kicka igång den här dagen.


Från Pinterest.

Önskar er en riktigt bra lördag!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Jag bävar för att komma igång med träningen efter en månad med bara promenader... Ha en rolig kväll. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ja, det är värdelöst. Så fort man får till en sovmorgon blir man bara tröttare. Segt. Kram.

  SvaraRadera
 3. Konstigt det där och ännu värre tycker jag det är om jag råkar somna om, då är jag så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen.

  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!